Kevin Smith: Práskači?

Kevin Smith: Práskači?
Kevin Smith
Režisér a herec v jedné osobě Kevin Smith (Flákači, Clerks) při příležitosti 20. dubna, známého v západním světě jako svátek marihuany, pro server Moviesblog povyprávěl o své životní filosofii - nezvratně spojené s THC.
Mnohé Smithovy fanoušky ovšem překvapil fakt, že kultovní režisér začal s "hulením" relativně nedávno - přesněji během natáčení snímu Zack a Miri točí porno, na kterém spolupracoval s hercem Sethem Rogenem (Zelený sršeň). A byl to právě Rogen, který ho k marihuaně přivedl.
kevin-smith-praskaci-1
Kevin Smith
"Seth Rogen je jeden z nejtalentovanějších herců, se kterými jsem měl tu čest pracovat. Naučil jsem se od něj toho tolik. Nějak bizarně mě znovunabil... a díky Sethovi Rogenovi se ze mě stal hulič."
Kevin Smith, který se dle svých slov předtím "zkouřil" jen párkrát, byl naprosto ohromen Rogenovou schopností užívat marihuanu a zároveň zůstávat po profesionální stránce extrémně produktivní. Tento model (haha) se proto rozhodl napodobit: "Byl to první hulič, kterého jsem viděl chodit do práce včas, bezproblémově, a přinášet na stůl úžasné myšlenky. Otevřelo mi to v mnoha směrech oči. Seth Rogen mi zkrátka dal nejdokonalejší dárek posledních pěti let."