Nachystejte květináče! Na ComicCon dorazí po Kocourovi i Eso Rimmer

Nachystejte květináče! Na ComicCon dorazí po Kocourovi i Eso Rimmer
Chris Barrie přijede na ComicCon Prague | Comic-Con Prague
Slavný britský herec dorazí do Prahy poté, co se jednoho ročníku zúčastnil jeho kolega, seriálový Kocour. Loni měl dokonce přijet i Robert Llewellyn coby Kryton, ovšem posunutí akce na jiný termín mu to bohužel znemožnilo. Milovníci Červeného trpaslíka (Red Dwarf, 1988) si tak musí držet pěsti, aby tentokrát vše klaplo.
Chrise Barrieho na ComicConu Prague doplní ještě herec David Nykl, jména dalších hostů zatím zůstávají tajemstvím. Pavel Renčín, marketingový ředitel společnosti Active Radio, která akci pořádá, prozradil jen toto: „Dáváme si na seznamu obzvlášť záležet, protože pátý ročník, to už je malé jubileum. Věřím, že nás čeká zatím největší český ComicCon!”
Červený trpaslík
Červený trpaslík | BBC
A kdy se odehraje? Do kalendářů si zapište termín 5. až 7. dubna 2024. Dějištěm svátku popkultury bude jako již tradičně O2 universum Praha a kromě besed s hvězdami ze světa filmů, komiksů a seriálů bude bohatý i doprovodný program.
Do kosmu, milovaný Červený trpaslík se vrátí! A vezme nás pěkně na začátek
Seriály13. 11. 2023
Do kosmu, milovaný Červený trpaslík se vrátí! A vezme nás pěkně na začátek
Návštěvníky čeká poutavé povídání o videohrách, komiksových či literárních světech i o populární vědě a technice nebo návštěva speciálních expozic. V uličce Artist Alley budou prezentovat a prodávat svá díla tvůrci a umělci z různých zemí. Na místě si bude možné koupit merch spojený s populárními franšízami. V rámci obří videoherny budou představeny nové i retro konzole, virtuální realita a také herní počítače nebo notebooky, deskoherna pak nabídne desítky stolů pro karetní a deskové hry a hlavolamy. Nedílnou součástí ComicConu Prague bude opět i velká Pokémon zóna s turnaji, burzou kartiček a dalším programem.
V galerii článku si můžete prohlédnout fotky z minulého ročníku.
zdroje: ComicCon Prague, Kinobox.cz