Proslulý kojot jednou kukačku skutečně chytil a neuvěříte, co potom udělal

Proslulý kojot jednou kukačku skutečně chytil a neuvěříte, co potom udělal
The Road Runner Show | Warner Bros.
Oblíbená dvojka z grotesek Looney Tunesstudia Warner Bros. kojot a kukačka kohoutí, známá pro celý svět jako Wile E. Coyote a Road Runner (u nás někdy překládaný jako kojot Willy a pták Uličník), patří k tomu nejlepšímu, co lze v Looney Tunes najít. Jistě, Bugs Bunny nebo kačer Duffy také nemají chybu, stejně jako kocour Sylvester s kanárkem Tweetym, ale kojot je prostě jednička.
Takového ztroskotance s takovou fantazií jen tak nenajdete, a to mu dali za kolegu jen rychlého ptáka, který nedělá nic jiného než běhá, brzdí, vyplazuje jazyk a vydává zvuky jako troubící auto. A jaká je to zábava! Pravda, není možné vydržet moc dílů za sebou, ale pobaví pokaždé.
The Road Runner Show
The Road Runner Show | Warner Bros.
Kojot je zkrátka tragéd, ale nemůžete mu upřít kreativitu a neuvěřitelnou houževnatost, protože kdokoli normální by to po pár pokusech vzdal. On ne a v jeho úsilí ho nezastaví nic – padající skála, kovadlina přímo do hlavy, tuny dynamitu... Prostě nic. Jednou mu ale jeho plán vyšel a Road Runnera skutečně chytil. Ano, čtete správně, důkaz najdete ve vloženém videu.
Tato epizoda má název Soup or Sonic, je z roku 1980 a kojot se zachoval naprosto geniálně. Lepší reakci by nikdo z nás asi nevymyslel. Jde o další důkaz toho, že tihle dva jsou nejlepší.
Kojot chytil Kukačku – video

Kinobox: Jakmile je to Číňanka, je podezřelá! Co by jinak dělala v Koreji, pane rado?

Filmy z Jižní Koreje se vyznačují tím, že jen málokdy mají jeden žánr. Proto je Podezřelá nejen krimi thrillerem, ale i romancí a komedií. A stejně jako předcházející díla režiséra Parka Chan-wooka (Old Boy, Komorná) jde o podmanivou výtvarnou podívanou.