Fanoušci šílí. Spojení studií Ghibli a Pixar je dostalo

Fanoušci šílí. Spojení studií Ghibli a Pixar je dostalo
Ghibli a Pixar v jednom | Ghibli
Proto, když se fanoušci o uplynulém víkendu podívali na Twitter studia Ghibli, čekalo je obrovské překvapení - originální post s novou grafikou, která rázem nedala řadě fanoušků spát a která vyvolala neuvěřitelnou škálu dohadů a teorií, zda se do budoucna nechystá vzájemná spolupráce Ghibli se studiem Pixar.
Zmíněný post, si můžete prohlédnout níže. Jedná se o povedenou malbu, na které vedle oblíbené postavičky Totora (Můj soused Totoro) stojí příšerky Sulley a Mike z Příšerek s.r.o.
Ghibli vydaný příspěvek zatím nijak neokomentovalo a možná se k tomu ani nechystá. Každopádně společnosti Walt Disney a Ghibli pojí dlouholetá spolupráce, neboť je to právě Myší dům, který je jedním z nejčastějších distributorů filmů slavného japonského studia. Může tak jít pouze o přátelské poškádlení nebo "oslavu" nějakého společného výročí. Každopádně fanoušci reagovali okamžitě a ve většině případů pozitivně s tím, že by se společnému snímku nebránili. Ba naopak, většina se nechala slyšet, že společný snímek Pixaru a Ghibli by si nenechali ujít.
Že by nakonec originální průzkum trhu? :-)