Zach Galifianakis zakázal Pařbu v Bangkoku vlastní matce. Proč?

Zach Galifianakis zakázal Pařbu v Bangkoku vlastní matce. Proč?
Zach Galifianakis | Warner Bros.
Zach Galifianakis, který strávil většinu života jako nepochopená undergroundová komediální hvězda, se nakonec prodral na výsluní humoru díky Pařbě ve Vegas, kde si zahrál pomatence Alana. Po úspěchu filmu to netrvalo dlouho a následovalo pokračování. Místo toho, aby se s ním doma pochlubil, ovšem svojí mamince zakázal na Pařbu v Bangkoku zajít.
"Některý části jsou tak hrozný, že jsem mámě rovnou zakázal se na ten film kdy podívat. Ve skutečnosti teď budu dost nervózní i v přítomnosti Edových rodičů," narážel v jednom rozhovoru Galifianakis na to, že si jeho kolega Ed Helms na premiéru filmu přivedl celou rodinu. Ne že by si pánové měli co vyčítat. Galifianakis měl sice peprný moment ve výtahu na konci jedničky ale Helms se zase na konci trojky mohl pochlubit pěkným pevným poprsím.
Galifianakis měl pro své rozhodnutí maminku z premiéry vynechat poměrně dobrý důvod: už Pařba ve Vegas se jí moc nezdála. "Na druhou stranu dokud budu mít z filmů peníze na to vozit rodinu po celým světě, bylo by jim asi fuk, i kdyby to bylo porno," zažertoval sympatický komik.
Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms
Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms