Pozitivní bulvár: Akční legenda Chow Yun-fat hodlá darovat veškeré své jmění

Pozitivní bulvár: Akční legenda Chow Yun-fat hodlá darovat veškeré své jmění
Hard Boiled | Magic Box
Ve filmu proslul střelbou obouruč, ve skutečném životě je dost možná tou nejskromnější celebritou, jakou vám v našem speciálu představíme.
Chow Yun-fat opravdu není tím, koho si představíte pod pojmem "velká filmová hvězda". Herec si nedávno povídal s redaktorem hongkongské filmové stránky Jayne Stars a uvedl, že hodlá celé své jmění (714 milionů dolarů) věnovat na charitu. "Mým snem je být šťastný a obyčejný člověk. Nejtěžší věc v životě není o tom, kolik peněz vyděláte, ale jak si udržet poklidnou mysl a žít zbytek života jednoduchým a bezstarostným způsobem."
Článek dále uvádí, že herec dle svých slov utratí pouhých 102 dolarů měsíčně (cca 2,5 tisíce korun). Pokud má nějaké další výdaje, týkají se charity. Ostatně, posledních 17 let používal starou Nokii a na smartphone přešel nedávno jen proto, že mu finská klasika dosloužila. Skromný přístup uplatňuje Yun-fat i v oblékání, kdy nakupuje výhradně ve slevách. "Nenosím oblečení pro druhé. Pokud se v něm cítím pohodlně, je pro mě dost dobré."
pozitivni-bulvar-co-skveleho-nevite-o-chow-yun-fatovi
pozitivni-bulvar-co-skveleho-nevite-o-chow-yun-fatovi-1