Seriál Luca Bessona No Limit se chystá do ČR

Seriál Luca Bessona No Limit se chystá do ČR
Seriál Luca Bessona No Limit
Akční francouzský televizní seriál No Limit je po sérii Kurýr dalším z televizních počinů Luca Besson a. Tentokrát se na seriálu podílel nejen jako scenárista, ale také jako producent.
serial-luca-bessona-no-limit-se-chysta-do-cr
Seriál Luca Bessona No Limit
Vincent Liberati v podání Vincenta Elbaze se potýká s nevyléčitelným nádorem na mozku. Aby mohl být na blízku své dospívající dceři Lole a bývalé manželce Alexandře, opouští napínavý a nebezpečný život tajného agenta a vrací se zpět do Marseille.
serial-luca-bessona-no-limit-se-chysta-do-cr-6
Seriál Luca Bessona No Limit
Jedinou šancí na Vincentovo uzdravení je experimentální léčba, kterou mu nabízí záhadná, státem řízená organizace Hydra výměnou za spolupráci. Vincent nabídku přijme a zapojí se do boje s organizovaným zločinem za použití nelegálních prostředků.
serial-luca-bessona-no-limit-se-chysta-do-cr-2
Seriál Luca Bessona No Limit
A kdo se v seriálu objeví?

Vincent Elbaz jako Vincent Liberati. Francouzský tajný agent, kterému nedávno lékaři našli nádor na mozku, se stěhuje se zpátky do Marseille, aby byl blíž své rodině – bývalé manželce a dospívající dceři. Vincent před svými blízkými tají nejen své onemocnění, ale také svoji práci.

Anne Girouard jako komisařka Julie Lambert. Vincentova sestra pracuje jako detektiv na oddělení vražd a trpí silnou alergií na pyl. Julie byla nedávno vyslána do Marseille a její vyšetřování tak často zkříží cestu Vincentě misi.

Hélène Seuzaret jako Alexandra, Vincentova bývalá manželka. Alexandra Vincenta stále miluje, ale chystá se znovu vdát.

Sarah Brannens jako Lola Libérati, patnáctiletá Vincentova dcera. Lola stále nemůže svému otci odpustit, že s ní nebyl, když vyrůstala.

Christian Brendel jako Colonel De Boissieu, důstojník tajné organizace Hydra, pro kterého Vincent pracuje.

Upoutávka na první seriálovou řadu No Limit:

Čeští diváci se mohou těšit na první díl už 8. ledna ve 21.00 na AXN.