Páté Stranger Things ukazují záběry ze zákulisí. Lákají na návrat mrtvé postavy

Páté Stranger Things ukazují záběry ze zákulisí. Lákají na návrat mrtvé postavy
Stranger Things (2016) | Netflix
Natáčení páté řady je totiž po dlouhých pracích na scénáři a následných stávkách v Hollywoodu konečně v plném proudu a skalní fanoušci aktuálně nedělají snad nic jiného, než že zkoumají každou oficiální fotku či video ze zákulisí, aby měli o poslední sérii co nejvíce indicií. A to i přesto, že se tvůrčí duo Matt a Ross Dufferovi snaží, aby toho co nejvíce zůstalo pod pokličkou.
Stranger Things
Stranger Things
90%
Před několika dny se ovšem na oficiálním Instagramu objevilo (a následně bylo smazáno) kratičké video, které oznámilo, že se v „pětce“ podíváme také do nechvalně známých pokusných laboratoří, v níž strávila své neveselé dětství Eleven v podání Millie Bobby Brown a seznámila se zde také s budoucím velkým záporákem Vecnou s tváří Jamieho Campbella Bowera. A různé spekulace se samozřejmě rozjely naplno.
Zatím není jasné, v jaké časové linii se do laboratoří v městečku Hawkins vrátíme. Podívají se do ní hrdinové v rámci hlavní zápletky, nebo se bude jednat o další z flashbacků z minulosti Eleven? Druhá možnost je samozřejmě pravděpodobnější, jelikož nám ještě jisté střípky z jejího života chybí. Návraty do minulosti by mohly pomoci uzavřít její dějovou linku a poskytnout divákovi pomyslné poslední dílky skládačky. A to podle spekulací i fanouškovských přání znamená jediné – další návrat Dr. Brennera v podání Matthewa Modina.
Stranger Things
Stranger Things
Stranger Things
Stranger Things
Stranger Things
Jeho návrat před kamery samozřejmě ještě nebyl potvrzen a tvůrci si ho možná chtějí šetřit jako malé překvapení, z hlediska děje a vyprávění by to ovšem dávalo smysl. Tedy alespoň v případě, že se dočkáme očekávaných flashbacků, jelikož v hlavní lince už byl Brennerův osud dle všeho zpečetěn a jeho linie s Eleven definitivně uzavřena. Dávalo by také smysl, že se tvůrci budou snažit plnit fanouškovská přání a aspoň na malé ploše přivést zpět i staré známé, kteří dosavadní dění v seriálu nepřežili. Už od konce čtvrté řady fandové volají po návratu Josepha Quinna a již dříve se v cameu vrátil Dacre Montgomery alias Billy. Ve světě Stranger Things je totiž možné cokoliv a alespoň menšímu návratu Matthewa Modina vůbec nic nebrání.
Podívejte se na žebříček nejlepších seriálů dostupných na Netflixu.
Zdroj: Screen Rant, Collider, Instagram