Alan z Dva a půl chlapa má nový sitcom. A zase je rozvedený loser

Alan z Dva a půl chlapa má nový sitcom. A zase je rozvedený loser
Jon Cryer a Charlie Sheen v Dva a půl chlapa | CBS
Extended Family
Extended Family
47%
V Extended Family je Cryer v pozici, jež si úspěšně osvojil ve Dva a půl chlapa –⁠ znovu rozvedený a v pozici toho, kdo věčně tahá za kratší konec. Jeho bývalá (Spencer) má samozřejmě už nového chlapa (Faison), nezvykle je nicméně vyřešená střídavá péče. Namísto toho, aby si rodiče děti přehazovali, nechali je ve společném prostoru, do něhož naopak na střídačku dojíždějí oni. Jednoznačně jde o tah, který jsme v sitcomu ještě neviděli.
Extended Family: trailer | NBC
První upoutávce nechybí některé vtipné momenty, možná až příliš okatě je však Cryerův Jim tlačený do pozice Alana. Na druhou stranu nemusí jít o špatné rozhodnutí, neboť právě v roli smolařského Charlieho bratra Cryer nejvíce zářil, jednoznačně tak bude u široké veřejnosti snáz bodovat.
První díl Extended Family bude mít premiéru v sobotu 23. prosince v 8 hodin na NBC a následující den bude na streamovací službě Peacock. Poté budou nové díly přibývat vždy v úterý. Seriály mířící na Peacock se na náš trh obvykle dostávají prostřednictvím SkyShowtime. Snad to bude i tento případ.
Dva a půl chlapa: Nejvtipnější vedlejší postavy, které nás nikdy neomrzí
Téma23. 1. 2022
Dva a půl chlapa: Nejvtipnější vedlejší postavy, které nás nikdy neomrzí
Všechny série Dva a půl chlapa najdete s českými titulky i s dabingem v nabídce HBO Max. A zde je žebříček nejlepších seriálů dostupných na HBO Max dle uživatelů a uživatelek Kinoboxu.