Příprava druhé řady seriálu Wednesday začala stěhováním do Irska, vlasti Halloweenu

Příprava druhé řady seriálu Wednesday začala stěhováním do Irska, vlasti Halloweenu
Wednesday | Netflix
Wednesday
Wednesday
81%
Seriál sleduje dceru Addamsových Wednesday (Jenna Ortega), která se zapíše na akademii Nevermore. Během první sezóny se protagonistka snaží rozvíjet své narůstající magické schopnosti, překazit plány vraždícího monstra, které terorizuje městečko, a vyřešit nadpřirozenou záhadu týkající se minulosti jejích rodičů, kteří před pětadvaceti lety v Nervermore rovněž studovali. To vše během školního roku, kdy si podle vlastních pravidel hledá kamarádky a kamarády a vytváří si specifický citový vztah ke zdejšímu prostředí.
Wednesday
Wednesday | Netflix
Kromě Ortegy se v první sezóně objevili rovněž Gwendoline Christie, Jamie McShane, Percy Hynes White, Hunter Doohan, Emma Myers, Joy Sunday, Naomi J. Ogawa, Moosa Mostafa, Georgie Farmer, Riki Lindhome a Christina Ricci. Catherine Zeta-Jones se představila jako Morticia Addams po boku Luise Guzmána jako Gomeze a Isaaca Ordoneze v roli Pugsleyho.
Seriál přiravili Alfred Gough a Miles Millar, režii obstaral Tim Burton a jeho tým. Seriál přinesl největší slávu teprve dvacetileté Orteze, která se proto pro druhou řadu stala rovněž výkonnou producentkou. V březnu letošního roku tudíž mohla prozradit, jak se bude příběh Wednesday vyvíjet. V pořadu The Tonight Show se Ortega svěřila moderátorovi Jimmymu Fallonovi: „Myslím, že všichni chceme trochu pozvednout hororový aspekt, dostat Wednesday pryč z romantických pletek a nechat ji, aby byla sama sebou a bojovala se zločinem.“
Než bude druhá řada Wednesday k vidění, můžete si zatím přehrát některý z dalších úspěšných hororových seriálů Netflixu podle hodnocení uživatelek a uživatelů Kinoboxu.
zdroje: Variety, NBC, Kinobox