StarDance startuje již v sobotu. Vyhraje olympijská vítězka, kajakář nebo někdo z umělců?

StarDance startuje již v sobotu. Vyhraje olympijská vítězka, kajakář nebo někdo z umělců?
StarDance ...když hvězdy tančí | Česká televize
StarDance aneb když hvězdy tančí
StarDance aneb když hvězdy tančí
56%
StarDance zamířila na obrazovky České televize před sedmnácti lety a patří mezi nejoblíbenější a nejsledovanější pořady stanice ČT1. Formát této soutěže obletěl doslova celý svět, a přesto je ten český něčím výjimečný. ČT byla totiž první, která přišla s nápadem charitativního večera. Volba padla na Centrum Paraple a za posledních pět ročníků se podařilo vybrat neuvěřitelných sedmdesát šest milionů korun. Nápad navíc inspiroval i další země včetně domoviny pořadu ve Velké Británii.
StarDance
StarDance logo | Česká televize
„I po sedmnácti letech s každou další řadou cítíme velký závazek vůči diváckým očekáváním. Nejenže musíme udržet vysoko nastavenou úroveň kvality, ale i překvapit něčím novým. Co to bude tentokrát, na to si musí diváci počkat do premiéry 14. října. Jedno ale můžu prozradit už teď. Zcela určitě nepůjde o poslední řadu ve vysílání České televize – již nyní se nám totiž podařilo zajistit vysílací práva na další dvě série,“ uvedl za ČT Petr Dvořák.
Co nového na publikum v tomto ročníku čeká se dozvíme hned první večer, ve kterém se představí i všech deset tanečních párů. Svůj um na parketě předvedou herečka Ivana Chýlková s partnerem Janem Tománkem, herečka Darija Pavlovičová s Dominikem Vodičkou, herec Marek Adamczyk s Lenkou Norou Návorkovou, zpěvačka Tereza Mašková s Danielem Kecskemétim, zpěvák a herec Richard Krajčo s Dominikou Roškovou, herec David Prachař se Zuzanou Dvořákovou Šťastnou, snowboardistka a olympijská vítězka Eva Adamczyková s Jakubem Mazůchem, kajakář Vavřinec Hradilek s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou, modelka a moderátorka Iva Kubelková s Martinem Prágrem a cukrář Josef Maršálek s Adrianou Maškovou. Na fotky všech zapojených párů se můžete podívat se fotogalerii.
StarDance ...když hvězdy tančí
Tereza Kostková a Marek Eben | Česká televize
Druhé taneční klání se ponese v duchu oslavy jubilejního stého dílu pořadu a vrátí se i někteří účastníci z předešlých sezón, kteří budou se soutěžícími spolupracovat na originální choreografii. Třetí díl bude za zvuku českých a slovenských hitů, čtvrtý dá tanečním párům kreativní volnost, pátý ozdobí slavné písně v netradičních jazycích, během šestého ožijí osobnosti stříbrného plátna, Parapleti připadne sedmý a od osmého budou páry tančit vždy po dvou tancích, než dospějí do velkého tanečního finále v desáté epizodě.
Letos poprvé bude porota tříčlenná, zasednou v ní Richard Genzer, Tatiana Drexler a Zdeněk Chlopčík.