Globální fenomén se vrací. Druhá Hra na oliheň ukazuje nové soutěžící i známé tváře

Globální fenomén se vrací. Druhá Hra na oliheň ukazuje nové soutěžící i známé tváře
Hra na oliheň | Netflix
V rámci fanouškovské akce s názvem TUDUM v Brazílii došlo na zveřejnění první ukázky z dlouho očekávané druhé řady populární Hry na oliheň. Ta spočívá především v představení několika klíčových postav, známých či nových. Vrací se Lee Jung-Jae jako Seong Gi-hun, hlavní soutěžící z první série, Lee Byung-hun jako muž v obleku, který na celou hru dohlíží, Wi Ha-joon v úloze policisty Hwanga Jun-ha či Gong Yoo jako náborář nových soutěžících.
Hra na oliheň: teaser trailer na 2. sérii | Netflix
Ty ztvární korejští herci Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Sung-hoon či Yang Dong Geun. Zatím není jasné, v jakých rolích se objeví, každopádně se jedná o populární tváře jihokorejské kultury, v případě Yima a Yanga navíc i o vlivné zástupce hudební scény. Vzhledem k tomu, že je v ukázce vidíme mačkat zelené tlačítko pro vstup do hry, zřejmě se bude jednat o soutěžící v nové variaci smrtící hry.
Hra na oliheň
Hra na oliheň
  • Netflix
81%
Fanoušci a fanynky první série navíc rozpoznají i odkaz na skleněný most, jednu z posledních disciplín, jimž museli nebožáci před dvěma lety čelit a které se tedy nevyhnou ani jejich následovníci. O mnoho víc toho v první ukázce není, ale další informace na sebe nejspíše nenechají dlouho čekat.
První řada Hry na oliheň uvedená v září 2021 stále vládne žebříčku nejsledovanějších seriálů na Netflixu, o jejím pokračování se proto mluví už dlouho. Divácký úspěch podtrhl i následný zisk šesti cen Emmy z celkem 14 nominací.
Hra na oliheň
Hra na oliheň | Netflix
Navzdory prvotnímu váhání režiséra a scenáristy celého díla Hwanga Dong-hyuka Netflix loni v létě potvrdil, že se můžeme těšit nejen na regulérní druhou sérii, ale i na reality show vycházející z děje seriálu. Avšak samozřejmě s méně fatálními důsledky pro soutěžící. Reality show by se na Netflixu měla objevit už letos v listopadu, hrané druhé série, jejíž natáčení bude probíhat toto léto, se dočkáme někdy během příštího roku.
Mezitím se můžete podívat na přehled nejlepších seriálů na Netflixu.