Henry Cavill představil na fanouškovském srazu Netflixu trailer třetí řady Zaklínače

Henry Cavill představil na fanouškovském srazu Netflixu trailer třetí řady Zaklínače
Zaklínač, 3. řada | Netflix
Zaklínač
Zaklínač
  • Netflix
72%
Téměř tříminutové video zachycuje Geralta z Rivie, Cirillu a Yennefer, kteří spojí síly proti Jaskierovi. Dohromady se budou snažit porazit vikomta z Lettenhove a jeho bojovníky. Očekávaná třetí řada fantasy seriálu podle románů Andrzeje Sapkowskiho nás zavede za Geraltem, který se snaží ukrýt Cirillu a ochránit svou znovusjednocenou rodinu proti těm, již ji chtějí zničit.
Ciri se evidentně výrazně zlepšila v boji, kvůli tréninku v magii ji Yennefer chce zavést do pevnosti Aretuza. Místo bezpečného prostoru se však trojice protagonistů ocitne na kolbišti politické korupce, temné magie a věrolomnosti. Musí se bránit a riskovat vše, jinak by jednou provždy ztratili jeden druhého, zní v oficiální synopsi Netflixu.
Zaklínač: scéna ze 3. série | Netflix
Henry Cavill v říjnu loňského roku ohlásil, že ze seriálu odchází a roli Řezníka z Blavikenu po něm od čtvrté řady převezme Liam Hemsworth. Oznámení přišlo krátce poté, co na veřejnost pronikly zprávy, že se Cavill vrací do DCU jako Superman. Nicméně o dva měsíce později herec potvrdil, že nakonec kostým superhrdiny neobleče, protože James Gunn a Peter Safran se rozhodli vyprávět raději příběh mladšího Clarka Kenta.
The Hollywood Reporter napsal, že Cavill rychle naskočil jako herec a výkonný producent do rozjetého vlaku Amazoru, připravujícího seriálovou adaptaci Warhammer 40 000, což je stolní sci-fi válečná hra vyráběná společností Games Workshop, zasazená do fiktivního vesmíru. „Henryho dobře známá vášeň pro Warhammer 40 000 nám v následujících letech dobře poslouží,“ řekl ředitel GAW Andy Smillie. „Konečně se Warhammer dostane na obrazovku, jak jeho fanoušci doufali a jak si taky zaslouží. Strašně se těšíme,“ dodal.
Tak to snad Henrymu Cavillovi do třetice vyjde.
Dále se můžete podívat na přehled nejlepších seriálů na Netflixu dle uživatelů a uživatelek Kinoboxu.