Děti se budou moci o Halloweenu pěkně bát. Představuje se nový animovaný pořad podle bratří Grimmů

Děti se budou moci o Halloweenu pěkně bát. Představuje se nový animovaný pořad podle bratří Grimmů
A Tale Dark and Grimm | Netflix
Součástí tohoto programu pojmenovaného Netflix and Chills je i nový animovaný seriál pro děti. Jmenuje se A Tale Dark & Grimm a jedná se o desetidílný pořad přepracovávající slavné pohádky bratří Grimmů s hlavními hrdiny Jeníčkem a Mařenkou. Základem pro scénář se stala stejnojmenná knižní série od Adama Gidwitze. Jeníček a Mařenka v jeho příbězích utečou z domova a snaží se najít nějaké lepší rodiče. Během svého pátrání prochází pohádkami bratří Grimmů a potkávají vlkodlaky, čarodějnice, draky nebo čerty. Během jejich toulek lesem plným hrozivých nepřátel postupně odhalují skutečné příběhy, které daly vzniknout slavným pohádkám. Děti se učí převzít kontrolu nad svými životy a pokoušejí se sami dospět ke šťastnému pohádkovému konci.
Příběh temný a strašidelný
Na Netflixu startuje seriál A Tale Dark & Grimm 8. října. Výkonným producentem je Simon Otto, který stojí jako animátor za úspěchem trilogie Jak vycvičit draka nebo nejnovějšího filmu ze světa Lovců trolů.
A komu je to málo, může se těšit též na speciální díl dalšího nového seriálu v produkci NetflixuSharkdog. Speciální epizoda s názvem Sharkdog's Fintastic Halloween bude mít premiéru 15. října.
deti-se-budou-moci-na-halloween-pekne-bat-netflix-si-pripravil-novy-animovany-porad-podle-bratri-grimmu-1
Halloweenský program Netflixu | Netflix