Nové animované seriály nabídnou předškolním dětem komiksové hrdiny, dinosaury i dívčího Indianu Jonese kříženého s Nocí v muzeu

Nové animované seriály nabídnou předškolním dětem komiksové hrdiny, dinosaury i dívčího Indianu Jonese kříženého s Nocí v muzeu
Marvel’s Spidey and his Amazing Friends | Marvel Studios
Netflix si přichystal pořad s názvem Ridley Jones od Chris Nee (Doktorka Plyšáková nebo Vampirina) pojednávající o mladé neohrožené slečně, která nápadně připomíná slavného archeologa Indianu Jonese, s nímž tuto šestiletou dívku pojí kromě lásky k muzeím, historii a vykopávkám i stejné příjmení.
"Je to můj první seriál pro Netflix," uvedla Nee (výše zmíněné seriály vznikly pro Disney Channel). "Chtěla jsem natočit seriál, ve kterém by byla akční dobrodružnou hrdinkou dívka. Jako malá jsem si přála něco takového vidět nebo jí být. Stejně jako mé předešlé seriály tu jde o péči o jiné, dokonce i o to, kteří nejsou ze stejné doby nebo stejného křídla muzea."

Ridley Jones: Trailer

Ridley Jonesová: Strážkyně muzea
Hlavní hrdinkou příběhu je šestiletá Ridley, která spolu se svou babičkou a maminkou chrání muzeum nazývající domovem. Po nocích tak musí dohlížet na vystavené exponáty, neboť po setmění tu všechno ožívá. Ridley se bude muset naučit nejen respektu vůči ostatním, ale i tomu, co znamená být skutečnou strážkyní muzea.
K dispozici jsou nyní nejen první obrázky z nového pořadu, ale i oficiální trailer. Premiéra je zatím naplánována na 13. července.
Spidey a jeho úžasní přátelé
Marvel’s Spidey and his Amazing Friends | Disney
Druhý nově představený pořad se jmenuje Marvel’s Spidey and his Amazing Friends a jedná se o úplně první seriál společnosti Marvel určený dětem předškolního věku. Seriál vzniká pro Disney Junior a premiéra je v plánu na letošní léto (přesný termín zatím Disney nestanovil).
Hlavními hrdiny příběhu jsou Peter Parker, Miles Morales a Gwen Stacyová, kteří dohromady tvoří tým Spidey, dohlížejí na ochranu svého okolí a zjišťují, jak důležité jsou přátelství, spolupráce a schopnost řešit problémy.
Hudbu k seriálu složil Patrick Stump (člen skupiny Fall Out Boy), který ke spolupráci přizval další umělce jako Eltona Johna, Jay-Z-ho, Taylor Swift nebo Bruna Marse.
nove-animovane-serialy-nabidnou-predskolnim-detem-komiksove-hrdiny-i-divciho-indianu-jonese-krizeneho-s-noci-v-muzeu
Eureka! | Disney
Spirit Rangers je název dalšího seriálu v produkci Netflixu z tvůrčí díly Chis Nee. Spirit Rangers mladé diváky seznámí s Kodiakem, Summer a Eddym Skycedarovými - indiánskými sourozenci, kteří na sebe dokáží vzít podobu svých totemových zvířat, aby pomáhali s ochranou národního parku, kde žijí. Tvůrkyní seriálu je Karissa Valencia, která kolem sebe soustředila tým tvořený převážně původními obyvateli amerického kontinentu. Seriál tak dětem přiblíží život indiánských kmenů, jejich hudbu, hodnoty a tradice. Přesný termín premiéry Netflix nezveřejnil, měla by ale připadnout na rok 2022.
nove-animovane-serialy-nabidnou-predskolnim-detem-komiksove-hrdiny-i-divciho-indianu-jonese-krizeneho-s-noci-v-muzeu
Eureka! | Disney
Disney Junior a jeho Eureka! je posledním vybraným seriálovým projektem. Hlavní hrdinka Eureka zavede diváky do kouzelného prehistorického světa Rocky Falls, ve kterém se věnuje svým vynálezům. Dívka si přeje, by svůj kmen zmodernizovala a udělala ze světa lepší místo, v čemž ji podporují její rodiče, učitel i kamarádi, včetně mazlíčka - mamuta Murphyho.
Premiéry by se Eureka! měla dočkat na konci letošního roku. Tvůrci projektu jsou Norton Virgien, Niamh Sharkey a Erica Rothschild.
Posledním projektem společnosti Netflix je pořad Dino Daycare a jak název napovídá, hlavními hrdiny budou dinosauři. Starší děti už svou dinosauří šou mají díky seriálu Křídový kemp a nyní přišla řada na mladší publikum. Výkonnou producentkou je opět Chris Nee a tvůrcem seriálu Jeff King. Dino Daycare si hraje s myšlenkou toho, že k vymření dinosaurů nikdy nedošlo a tito úžasní ještěři žijí mezi lidmi. Hlavním hrdinou příběhu je šestiletý Cole, který pomáhá ve školce pro dinosaury, ve kterém pracuje i jeho táta Teddy a jeho tyranosauří teta Dinah, která školku vede. Cole není tak silný jako dospělí kolem něj, ale jeho starost o dinosaury naučí děti, že starost o druhé je tou největší lidskou silou a že nejdůležitějším svalem našeho těla je srdce.