Umbrella Academy: Seriál, který nemá konkurenci, dostane třetí řadu

Umbrella Academy: Seriál, který nemá konkurenci, dostane třetí řadu
The Umbrella Academy | Netflix
Tvůrci se rozhodují na základě toho, jak moc se seriálu daří u diváků a Umbrella Academy na tom rozhodně není špatně. Divákům se líbí a třetí sérii tak vítají s nadšením. Netflix jim proto nyní udělal radost a ačkoli se o třetí řadě hovořilo již dlouho, až nyní je to oficiální.
The Umbrella Academy
The Umbrella Academy | Netflix
Netflix si objednat třetí sérii o 10 dílech. Do svých rolí se samozřejmě vrací všichni hlavní představitelé v čele s Elliot Page, Tomem Hopperem či Aidanem Gallagherem, aby se ujali rolí sourozenců Hargreevesových.
Děj je samozřejmě přísně utajován, takže lze jen odhadovat, že na akademii Umbrella čeká opět další apokalypsa a že tentokrát bude asi opravdu horko. Na konci druhé série se totiž Hargreevesovi přenesli opět do jiného času, než doufali a možná budou muset čelit sami sobě. Navíc je tu stále tolik otázek a tak málo odpovědí na všechny ty nejasnosti a tajnosti týkající se této zvláštní rodiny...
Natáčení by mělo odstartovat v únoru 2021 s tím, že premiéru by nová řada mohla mít na konci roku 2021 nebo začátku roku 2022.