Nejslavnější animovaný seriál potvrzuje další film a nové série

Nejslavnější animovaný seriál potvrzuje další film a nové série
Simpsonovi | MickeyBlog.com
Animovaná rodinka ze Springfieldu baví diváky po celém světě už rovných třicet let a po nedělním pořádání oficiálního disneyovského fanklubu D23 to vypadá, že situace se ještě nějaký čas nezmění. Kompletní nabídka všech epizod bude k dispozici na streamovací stanici Disney+ a navrch se potvrzují informace z našeho nedávného článku, jelikož by fanoušci mohli obdržet kromě seriálového restartu také nové celovečerní filmové dobrodružství
Výkonný producent Simpsonových Al Jean o víkendu potvrdil, že tvůrci série probírali se studiem Disney druhý celovečerák a že rovněž mluvili o potenciálním spinoffu. Přitakával i další producent Matt Selman: "Domnívám se, že Disney nás bude ochotno podpořit ve všem, co si zamaneme. Možná i v bláznivé limitované sérii s vedlejšími charaktery nebo ve filmu, s nímž vás překvapíme. Jsou ochotni nás kreativně podpořit, což bude pro show nabízet mnoho možností i mimo tradiční formát."
Simpsonovi ve filmu
Simpsonovi | 20th Century Fox Pictures
O dalším filmu se mezi fanoušky hovoří už od vydání toho původního roku 2007, ale pravdou je, že samotní tvůrci se na pokračování navzdory kasovním úspěchům jedničky nikdy moc necítili. "První Simpsonovi ve filmu nás téměř zabili," vzpomínal Matt Groening minulý měsíc na Comic-Conu. "Neměli jsme žádný B-tým, který by samostatně pracoval na filmu, takže ti samí lidé, co dřeli každodenně na seriálu, dělali i na filmu."
Sám Groening však nyní připouští, že situace se pravděpodobně změní. "Není pochyb o tom, že další Simpsonovi ve filmu nás čekají. Myslím, že Disney chce něco za své peníze pořídit."
Povedl se podle vás původní film se žlutou rodinkou a chcete na Homera a spol někdy znovu vyrazit do kina? A co říkáte na další plánované větvení zdánlivě nekonečného seriálu? Neváhejte se rozepsat v diskuzi.