Zrušený sitcom se sice dočkal vzkříšení, bez obětí to ale nebude

Zrušený sitcom se sice dočkal vzkříšení, bez obětí to ale nebude
Poslední chlap | Fox Network
Fanoušci jsou z obnovení nadšení, herci už to tak jednoduché nemají. Ne že by se nechtěli vrátit. Ale když vám oznámí, že vaše show definitivně skončila, přirozeně si hledáte práci jinde. A pokud se pak stane zázrak a dojde na vzkříšení, nemusíte mít volno v kalendáři. Což je případ Posledního chlapa.
Netřeba se bát o Tima Allena, který by pravděpodobně do tohohle vlaku naskočil, i kdyby měl nasmlouvané projekty na deset let dopředu (seriál je mu maximálně šitý na míru). Kaitlyn Dever, která hraje jeho dceru Evu Baxterovou, se ale stihla upsat netflixovskému Unbelievable a nebude mít proto na Posledního chlapa tolik času, kolik by bylo třeba. Producenti nicméně slíbili, že se s tím pokusí pracovat, Dever se 100% objeví v první a třetí epizodě sedmé série a pak se jí snad nějak povede protlačit do druhé poloviny sezóny. Tím bohužel změny nekončí. A dál už je to mnohem horší.
Z obsazení totiž nadobro vypadli Molly Ephraim (dcera Mandy) a Flynn Morrison (vnuk Boyd), přičemž jejich postavy v show zůstávají a získají nové tváře. Mandy si nově zahraje Molly McCook, Boyda Jet Jurgensmeyera. Zatímco u Boyda změna tak bolestivá nebude (coby "ten nejmenší" nikdy neměl tolik prostoru ani se extra nevyprofiloval), Ephraim byla jedním z nejvýraznějších hereckých pilířů celé show a během šesti sezón se s postavou dokonale sžila, takže to její náhradnice nebude mít jednoduché.
Poslední chlap se svou sedmou sérií vrátí na americké obrazovky 28. září.
zruseny-sitcom-se-sice-dockal-vzkriseni-bez-obeti-to-ale-nebude
zruseny-sitcom-se-sice-dockal-vzkriseni-bez-obeti-to-ale-nebude