Pravdivé lži: Kultovní akční komedie Arnolda Schwarzeneggera dostane seriálovou verzi

Pravdivé lži: Kultovní akční komedie Arnolda Schwarzeneggera dostane seriálovou verzi
Autorem scénáře je Marc Guggenheim (Green Lantern), jehož úkolem je děj přepracovat do moderní doby. I tentokrát ale půjde o to, že se manželský pár bude muset vyrovnat s životní krizí poté, co vyjde najevo, že jeden z nich je špión. Režie pilotního dílu by se měl ujmout McG (Charlieho andílci).
Kdo v hlavních rolích nahradí akční legendu Arnolda Schwarzeneggera a Jamie Lee Curtis ještě bohužel nevíme. Stanice FOX navíc ani neprozradila termíny, kdy by se mohl nový seriál podívat na televizní obrazovky.
Otázkou však zůstává, zda budou diváci po něčem takovém lačnit. Snímek Pravidvé lži je podle mého názoru naprosto dokonalý a není potřeba natáčet cokoli dalšího. Na druhou stranu je třeba uznat, že ani Cameronův snímek nebyl originálem, jen americkým remakem francouzské komedie Podtrženo, sečteno!,takže proč si to všechno nedat ještě potřetí a po kouskách...
A nakonec (pro připomenutí) trailer na původní film:
Arnold Schwarzenegger
Víte že...
... Cameronovy Pravdivé lži jsou podle Guinessovy knihy rekordů prvním filmem, jehož natočení stálo své investory přes 100 milionů dolarů?