Pracuje konečně Sylvester Stallone na Rambovi 5? Podle distributora ano!

Pracuje konečně Sylvester Stallone na Rambovi 5? Podle distributora ano!
Rambo
S nečekanou informací přišel německý distributor Splendid Medien AG, který na svých stránkách uvedl, že na festivalu v Cannes zakoupil na Ramba 5 distribuční práva. Je obvyklé, že se v Cannes hledají investoři pro budoucí projekty (letos tam mimo jiné sháněl finance připravovaný nový Conan) a v případě Ramba 5 byla distribuční společnost až nečekaně sdílná. Nejenže uvedla získání práv, ale nastínila i zápletku, v níž by měl Rambo bojovat s mexickým kartelem. V hlavní roli se přirozeně vrátí Stallone, který současně píše scénář, jenž by se měl nést v duchu hitu Tahle země není pro starý.
Jason Statham, James Franco
Pokud by se pátý Rambo skutečně inspiroval příběhem stárnoucího šerifa, který je na stopě muže s lupem, co mu nepatří, byl by to zajímavý návrat k původním skromnějším kořenům, kdy Rambo nečelil celé armádě, ale pohým několika jedincům. Celá tahle spekulace (ano, berme to pořád jen jako žhavý drb) má ale jeden háček. O tom, že by měl Rambo bojovat s mexickým kartelem, se spekulovalo již dříve. A podle Jasona Stathama tenhle scénář Stallone nakonec přepsal, Ramba vyškrtl a udělal z něj film Homefront, v němž si právě Statham zahrál hlavní roli. To nicméně neznamená, že Stallone skutečně nemá v šuplíku ještě jeden scénář, v němž by Rambo bojoval s kartelem.
Rambo 5 je každopádně logickou cestou, jak si opět naklonit finanční štěstěnu. Vyjma Expendables Stallonemu v posledních letech vydělávaly jen návraty k ikonickým rolím. A Rambo si pořádné finále bezpochyby zaslouží.
Obrázek článku
Než na pětku dojde (pokud vůbec), můžete si zkrátit čekání stylovým fanouškovským kraťasem, v němž měří Sly síly s Arnoldem:
Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger