Frodo, doktor-maniak a indiánská mlátička v hudebním světě. Českou republiku navštíví slavní herci v netradičních rolích.

Frodo, doktor-maniak a indiánská mlátička v hudebním světě. Českou republiku navštíví slavní herci v netradičních rolích.
Herci s kytarami, za piány, s mikrofony u úst, sluchátkami na uších, za mixážními pulty, to vše vás čeká tohle léto v Čechách a na Moravě. Vezmeme to pěkně chronologicky a ve velkém stylu.
frodo-doktor-maniak-a-indianska-mlaticka-v-hudebnim-svete-ceskou-republiku-navstivi-slavni-herci-v-netradicnich-rolich
30. června, tedy dnes, navštíví pražskou Tipsport Arenu držitel Oscara Jared Leto se svou skupinou 30 Seconds to Mars. Herec ji spolu se svým bratrem založil v roce 1998 a hraje v ní na kytaru, zpívá a skládá písničky.
Leto má pověst náladové hvězdy a losangeleské primadony. Vybírá si ovšem zajímavé herecké charaktery, pověstná je jeho role v dramatu Requiem za sen (2000). Za tu poslední, kdy ztvárnil transsexuála Rayona ve filmu Klub poslední naděje (2013), si Leto odnesl sošku Oscara za nejlepší výkon herce ve vedlejší roli. Ve "své" kapele hraje ovšem roli hlavní. A stará se též o koncepty promo videí.
Steven Seagal
Organizátoři tradičního festivalu Rock for People lákají na speciálního hosta. O koho jde? Na fesťák k Hradci Králové přijede Steven Seagal a jeho Blues Band. Kdy? 3. července od 19:10. Podívejte se na video a posuďte sami, jak to jde veteránovi akčního žánru s kytarou. 
22. července mohou fanoušci vyrazit do brněnské Kajot Arény. Seriálový Dr. House Hugh Laurie před časem zaujal pražské publikum, nyní je na řadě Morava. Začátek vystoupení doprovodné kapely The Cooper Bottom Bandu zahajuje Laurie proklamací "Welcome to New Orleans". Oblíbený Dr. House se promění na Dr. Blues. Vedle kvality nechybí nadhled. S Woody Allenem by byli smrtící.
Elijah Wood
Bonbonek na závěr. Kultovní sešlost všech (nejen) hipíků na festivalu Český Woodstock - Trutnoff zahájí 14. srpna herec Elijah Wood. To ale není vše. Představitel Froda, filmového maniaka i fotbalového chuligána bude v Undergroundovém stanu Ivana Martina Jirouse míchat své desky. To jsme zvědaví, s čím přijede. Zahraje také na přání? A umí Elijah skrečovat?
Koho bychom chtěli vidět, ale kdo do Čech, na Moravu ani do Slezka nepřijede, je Landa. Nikoli Daniel, nýbrž Hans, tedy herec Christoph Waltz. Tahle jeho estráda je srovnatelná se skeči Alles Gute.
Obrázek článku