Bruce Willis nebude v Expendables 3, místo něho se můžeme těšit na Harrisona Forda (aktualizováno)

Bruce Willis nebude v Expendables 3, místo něho se můžeme těšit na Harrisona Forda (aktualizováno)
Kovbojové a vetřelci | Universal Pictures
Jedna z největších akčních ikon série je tak ze hry a musíme se s tím smířit. Naštěstí jde s tímhle oznámením ruku v ruce i dobrá zpráva: Na palubu Postradatelných nastoupil samotný Indiana Jones - Harrison Ford!
Je otázkou, koho si Ford zahraje. Tak rychlé střídání by mohlo naznačovat, že mu Stallone předá roli Churche, to bych ale osobně neviděl jako šťastný tah. Willis i Ford mají velmi specifické charisma a bylo by nejspíš lepší, kdyby si Ford vyprofiloval nějakou vlastní stylovou postavu. Pokud scenáristé nezaspí, mohli by mu dopřát třeba zabijáka jménem Solo... například :)
bruce-willis-nebude-v-expendables-3-misto-neho-se-muzeme-tesit-na-harrisona-forda
A přidám ještě jednu "ne-úplně-šťastnou" zprávu. Sly před pýr týdny tvrdil, že je Mel Gibson 100% na palubě jako záporák. Bohužel ale dle všeho nejde o nic jistého a Mel možná ve filmu vůbec nebude. Což na druhou stranu otevírá další možnou spekulaci ohledně obsazení Forda - že by si zahrál padoucha?
Je bez debat, že i bez Willise bude obsazení třetích Expendables dostatečně lákavé, aby přišli do kin milovníci akčního žánru celého světa. Do premiéry je každopádně daleko, tak se třeba Churche nakonec dočkáme. Přeci jen Sly rád čeří vody (pamatujete, jak u dvojky tvrdil, že bude kvůli Chuckovi PG13?), takže jde dost možná jen o vychytralý tak, jak zburcovat zájem fanoušků.
Bruce Willis, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone a Bruce Willis – Expendables: Postradatelní 2 | Lionsgate
UPDATE: Podle The Hollywood Reporter nabídl Stallone Willisovi za 4 dny natáčení 3 miliony, přičemž Willis chtěl "minimálně milion na den". Tomu se říká ironie, že díky penězům je nakonec sám Willis pro film postradatelný.
UPDATE 2: Aby byl kolotoč zpráv okolo třetích Expendables pořádně zamotaný, nově potvrdil Gibsonovo obsazení do role záporáka časopis Vulture (takže možná Ford skutečně převezme postavu Churche?). A vedle něj se trojce nově upsal i Antonio Banderas. To fanoušci nepochybně ocení.