Vrátí se nakonec Steve Carell na finále oblíbeného amerického Kanclu?

Vrátí se nakonec Steve Carell na finále oblíbeného amerického Kanclu?
Kancl | NBC Universal Television Distribution
Kancl
| NBC Universal Television Distribution
Zatím není nic potvrzeno, ale nejnovější zvěsti optimisticky podporují fakt, že Michael Scott (bláznivý šéf kanclu Steve Carell) by se na grandiózní ukončení show mohl přeci jen v plné parádě vrátit. Situace je tedy naladěna do podstatně lepších tónů, než byla před několika málo měsíci. Ještě v lednu NBC diváky informovali, že i televize by si přála, aby se Carell na poslední díl Kanclu vrátil, ale samotný herec o návrat nestál s tím, že mu ukončení jeho účasti v seriálu naprosto vyhovuje. Sám Carell navíc řekl, že v Kanclu už ho s největší pravděpodobností nebudeme mít šanci vidět. Ale fanoušci stále doufají. Show není od jeho odchodu "to pravé ořechové", takže by to rozhodně chtělo údernější finále.
Neznámé zdroje si nicméně šuškají, že Carella bylo možno vydět na place natáčení finální epizody (současně se ovšem říká, že sám nenatočil). NBC zůstává k otázce, zda Carrell ve finále bude či ne, chladná a ignoruje ji. Těžko říct, zda herec opravdu šel set jen navštívil, aby pozdravil své známé.
Kancl
Kancl | NBC Universal Television Distribution
Byla by skvělé vidět Carella znovu v jedné z jeho nejlepších rolí. Je ovšem otázkou, jestli NBC jen nevyužívá situace a neživí se na zájmu fanoušků. Čím víc nad tím osobně přemýšlím, tím víc docházím k myšlence, že by opravdu bylo pěkné Michaela znovu vidět. Nechme se překvapit...