Vedlejší účinky vám názorně ukáží zrádnost nových léků (SOUTĚŽ)

Vedlejší účinky vám názorně ukáží zrádnost nových léků (SOUTĚŽ)
Rooney Mara, Channing Tatum, Jude Law, Catherine Zeta-Jones
Oficiální text distributora: Emily s Martinem kdysi tvořili krásný a úspěšný manželský pár. Nyní mají jejího manžela propustit z vězení a v Emily to probouzí nadšené očekávání, zároveň však i strach a obavy. Složité období se snaží překonat pomocí nového léku od svého psychiatra, se kterým má i milostný poměr. Je ale Ablixal opravdu lék? Když se Emily ocitne uprostřed nekontrolovatelného víru dramatických událostí, je přesvědčena, že jsou skutečné… nebo je to jen krutá zkouška vedlejších účinků nové látky? Nejnovější film Stevena Soderbergha je pozoruhodným psychologickým thrillerem, který vyniká nejen skvělou režií a scénářem, ale i hvězdným hereckým obsazením. Soderbergh navíc před nedávnem oznámil, že Vedlejší účinky budou jeho posledním snímkem.
Vedlejší účinky (2013) vstupují do kin ve čtvrtek a my 5 z vás za přispění filmové společnosti Bontonfilm obdaříme 2 vstupenkami na film do sítí multikin CineStar. Stačí správně odpovědět na níže položenou otázku.
Steven Soderbergh má mimo jiné na svém kontě oblíbenou lupičskou trilogii s Georgem Clooneym v hlavní roli. Jak se trilogie jmenuje?
Své odpovědi posílejte na soutez@kinobox.cz do 7.4. do 12:00.