V MGM doufají, že další dobrodružství Jamese Bonda vstoupí do kin do 3 let

V MGM doufají, že další dobrodružství Jamese Bonda vstoupí do kin do 3 let
Casino Royale | Sony
Dokážete si to představit? Máte pod palcem práva na Hobita a Jamese Bonda a chybí vám peníze, abyste aspoň s jedním mohli něco udělat. V MGM musela před pár lety vládnout slušná deprese. Studiu se nakonec povedlo z oprátky vyváznout, díky čemuž loni uvedlo do kin filmy Hobit: Neočekávaná cesta a Skyfall. Šlo o určující rok. A byl pro studio fenomenálně úspěšný - oba snímky zdolaly na tržbách hranici jedné miliardy. V MGM díky tomu nyní nemají o prostředky nouze a hodlají je využít. Práce na dalších Hobitech pokračují a nelení se ani u Bonda číslo 24. .„Celá série se nám moc líbí. Těšíme se, že budeme moci brzy oznámit jméno režiséra. Právě pracujeme na scénáři a spolupracujeme s našimi partnery. Zároveň doufáme, že nový Bond vyjde do tří let," uvedl ředitel MGM Gary Barber.
Jak vám již patrně z Barberova prohlášení došlo, režisér Sam Mendes další díl nenatočí. Zato s Danielem Craigem v roli Bonda máme 100% počítat.
Víte že...
... Craig skutečně není žádná slečinka, pokud jde o natáčení akčních scén? Mimo jiné sám točil pasáž, v níž Bond zápasí s Patricem (Ola Rapace) na střeše jedoucího vlaku (ten si to hnal rychlostí 50 kilometrů za hodinu).