Dva nové plakáty ke kousavému pokračování Piranha 3DD

Dva nové plakáty ke kousavému pokračování Piranha 3DD
Hororová pecka Piraňa 3D (2010) nabídla tak neskutečně krvavá jatka, že se s filmem mohou měřit jen brutální válečné filmy. Do toho Aja přisypal hodně černého humoru a obnažených těl, čímž svému filmu zajistil u fanoušků žánru kultovní status. Dvojka je díky tomu hodně očekávaná, bohužel už jí nedělá Aja. Jeho místo převzal John Gulager, který má na kontě průměrnou hororovou sérii Krvavá hostina. S Gulagerem přišli též scénáristé Krvavé hostiny, jejichž zabijácké prsty spočinuly i na sérii Saw. Nebudeme si nic nalhávat – to je výrazně slabší sestava, než jaká provázela první díl. Příliš nepotěší ani zvěsti, že v UK poputuje film rovnou na video (v USA nicméně jde do kin, datum premiéry je stanoveno na 1. června letošního roku).

Studio si naštěstí uvědomuje potenciál dvojky a nahání body přes herce. Mimo jiné se můžeme těšit na Katrinu Bowden (kočka ze Studia 30 Rock / 2006), Garyho Buseyho (oblíbený 80kový záporák), Davida Hasselhoffa (ten si střihne sám sebe) a navrátilce Vinga Rhamese a Christophera Lloyda.
Příběh je opět žánrově prostý: Rok po útoku piraní na Viktoriině jezeře se žravé potvory dostanou přes městskou klimatizaci do aquaparku Big Wet.
Piraňa 3DD
Piraňa 3DD