Tučňáci z Madagaskaru dostanou vlastní film

Tučňáci z Madagaskaru dostanou vlastní film
tucnaci-z-madagaskaru-dostanou-vlastni-film-1
Když přišel v roce 2005 Madagaskar do kin, způsobil slušnou senzaci. Jednička vydělala půl miliardy dolarů, což bylo na novou značku nedisneyovského studia (Madagaskar je od tvůrců Shreka) neuvěřitelné číslo. Svůj díl na obřím úspěchu měla i skupinka vynalézavých tučňáků, kteří byli schopní všeho možného (třeba převzít kontrolu nad lodí). Dvojka si vedla ještě o něco lépe (celosvětové tržby se zastavily těsně nad šestseti miliony) a opět se část nadšení točila okolo tučňáků.
Když máte tahle slušně rozjetou sérii, je celkem jasné, že ji jen tak nenecháte spát. Příští rok v létě proto dorazí do kin Madagaskar 3 a následně by měl vzniknout celovečerní film, věnující se čistě tučňákům. Konečně!

Vánoční kraťas tučňáku:

Ptáci v sacích táhnou!

tucnaci-z-madagaskaru-dostanou-vlastni-film-2
V DreamWorks trefili hřebíček na hlavičku. Tučňáci (teď myslím samotná zvířata) se těší ohromné oblibě, na čemž se úspěšně svezla i hudební taškařice Happy Feet (i tam nás brzy čeká druhý díl). Tučnáci z Madagaskaru již mají na kontě jeden vánoční speciál (viz výše) a nyní je čeká velké dobrodružství, které povede Simon Smith, spolurežisér Pana Včelky. Scénář píší tvůrci Megamysli Alan J. Schoolcraft a Brent Simons.
Už koncem minulého roku potvrdila jedna z tvůrčích hlav DreamWorks Animation CEO Jeffrey Katzenberg, že mají se sérií velké plány (mimo jinéMadagaskar 4). Dá se proto očekávat, že pokud bude mít sólovka tučňáků úspěch, budou následovat další díly. A co si budeme povídat, že ho mít budou, to už je teď vepsané ve filmových hvězdách.
Věřím, že se zřejmě nenajde nikdo, kdo by řekl „ne, tenhle spin-off nechci". Držme proto zvolenému týmu palce, aby dokázal udržet u oblíbených tučňáků vysoko nasazenou laťku. Nic menšího si tihle frajeři nezaslouží.