Vyrazte s Kinoboxem na druhou Dunu! Nyní můžete soutěžit o lístky na speciální projekci

Vyrazte s Kinoboxem na druhou Dunu! Nyní můžete soutěžit o lístky na speciální projekci
Duna: Část druhá | Vertical Entertainment
Duna: Část druhá bude pokračovat samozřejmě přesně tam, kde jsme se s hrdiny minule rozloučili. Paul Atreides se spojí s Fremeny, naváže pouto s půvabnou Chani a bude se chtít pomstít mocným dobyvatelům a konspirátorům, kteří zapříčinili pád jeho rodu. Během své cesty pak musí čelit těm největším životním volbám, které mohou změnit osud vesmíru.
Duna: Část druhá
Duna: Část druhá
92%
Opět u toho samozřejmě bude talentovaný režisér Denis Villeneuve i hvězdné obsazení v čele s Timothée Chalametem, Zendayou, Rebeccou Ferguson, Javierem Bardemem či Joshem Brolinem. První reakce mluví o skoro až mistrovském díle, nejlepší sci-fi dekády a té nejpřesnější adaptaci, které se mohla legendární kniha kdy dočkat. A díky úchvatné vizuální stránce a velkolepé válečné vřavě se jedná o film, jenž prostě potřebuje velké plátno. A s námi nyní máte možnost druhou Dunu v kině vidět.
Zajdi na Dunu s Kinoboxem!
Zajdi na Dunu s Kinoboxem! | Kinobox
Ve spolupráci s pražským kinem Lucerna jsme totiž pro vás totiž přichystali speciální projekci druhé Duny, které bude předcházet předmluva od člena redakce a následné menší povídání. To ale samozřejmě nezabere až tolik času, hlavním chodem budou píseční červi a jejich další epický příchod na plátno. Projekce se uskuteční v neděli 3. března od 18:00 ve Velkém kinosále Lucerny. A pokud chcete mít jistotu, že na vás zbydou lístky, či zkrátka chcete ušetřit, můžete nyní vyhrát „lupeny“ v naší speciální soutěži. Hraje se celkově o 3x dvě vstupenky.
Co musíte pro získání vstupenek udělat? To zjistíte na našem Facebooku či Instagramu. Pokud ale nechcete pokoušet štěstí a lístky si raději rovnou koupit, můžete tak ihned učinit na stránkách kina Lucerna. My se už teď těšíme, až si druhou Dunu vychutnáme společně s vámi!