Nový Blade bude stejně jako jeho předchůdce s Wesleym Snipesem mládeži nepřístupný

Nový Blade bude stejně jako jeho předchůdce s Wesleym Snipesem mládeži nepřístupný
Blade | New Line Cinema
Původní trilogie s Wesleym Snipesem byla R, což nám mimo jiné dalo legendární úvodní taneční scénu v krvavém dešti v jedničce. V Marvelu se dlouhou dobu stavěli k cílení na dospělé publikum skepticky. A mohli si to dovolit. V posledních letech se však situace změnila, studio čelí odlivu diváků a divaček a takový Deadpool dokázal, že i s nevymáchanou hubou a useknutými končetinami můžete na tržbách nadělat parádu. Nejenže tak Deadpool 3, který jako první ze série vzniká přímo pod křídly Marvelu, bude R, ale nyní vyšlo najevo, že i chystaný reboot Bladea nehodlá cílit na omladinu.
Blade
Blade | New Line Cinema
A nejde o žádný drb. Potvrdil to v rozhovoru pro magazín Deadline sám režisér filmu Yann Demange: „Dovolili nám erko, což je hrozně důležité... Užijeme si to, protože Mahershala je charakterní herec. Jsem nadšený, že můžeme ukázat jeho určitou bezohlednost, drsnost, která mu umožňuje chodit po zemi zvláštním způsobem. Za to ho mám rád. Má v sobě důstojnost a poctivost, ale je tam i dravost, kterou obvykle drží pod povrchem. Chci ji uvolnit a přenést na plátno,“ řekl k Bladeovi Demange.
Blade se konečně dočkal a vrátil se do kin v Eternals. Jen si toho nikdo nevšiml
Filmy15. 11. 2021
Blade se konečně dočkal a vrátil se do kin v Eternals. Jen si toho nikdo nevšiml
Nový Blade měl podle původních plánů dorazit do kin 14. února 2025. To už neplatí a je otázkou, jak daleko ho stávka scenáristů a herců, která už zavařila mnohým jiným projektům, odsune.
Co na tuhle novinku říkáte? Jste rádi, že bude Blade pořád nekompromisní zábavou pro odrostlé fanoušky a fanynky komiksů? I po letech nedostižnou jedničku si můžete pustit na iTunes. A tady máte Kinobox žebříček nejlepších filmů na iTunes podle uživatelského hodnocení.