Barber: Malíček z Hry o trůny jako soukromé očko na horké stopě

Barber: Malíček z Hry o trůny jako soukromé očko na horké stopě
Barber | Brainstorm Media
Není to tak, že by Gillen během své kariéry hrál jen padouchy. Jde však jednoznačně o polohu, ve které byl zatím nejvýraznější. Bude proto zajímavé sledovat, jak se popere s rolí soukromého detektiva Barbera, který, minimálně dle traileru, buď čmuchá, nebo za to dostává na budku.
Barber: trailer | Brainstorm Media
O čem snímek přesně je? Soukromého detektiva Val Barbera (Gillen) najme bohatá vdova, aby našel její zmizelou vnučku. Barberovo vyšetřování rychle nabere na obrátkách. Tajemství členů rodiny začnou vyplouvat na povrch a zanedlouho se detektiv zaplete s mocnými lidmi, kteří udělají vše pro to, aby jeho vyšetřování zmařili. Ukousl si větší sousto, než jaké dokáže spolknout?
Vzhledem k tomu, že padouši obvykle hrají druhé housle (minimálně pokud jde o prostor), je jenom dobře, že se Gillen konečně dočkal i velkého sóla. Barber z upoutávky nepůsobí nijak výjimečně a irský režisér Fintan Connolly, který si k filmu napsal i scénář, je pro svět velkou neznámou (na svém kontě má nějaké projekty, vesměs je však nikdo neviděl a těžko se proto určuje jejich kvalita). Minimálně Gillen by nicméně měl být jistotou, obzvlášť pokud mu scénář nadělil do vínku nějaké ty charakterové odstíny (což se u postavy soukromého očka, které se obvykle pohybuje na hraně zákona, přímo nabízí).
Fandili jste ve Hře o trůny Malíčkovi? Tak tady máte filmové tipy, kde si jeho představitel vychutnal role záporáků
Téma24. 4. 2021
Fandili jste ve Hře o trůny Malíčkovi? Tak tady máte filmové tipy, kde si jeho představitel vychutnal role záporáků
Barber se podívá do amerických kin a na internet 22. září. Česká premiéra v plánu není a s největší pravděpodobností se s filmem setkáme až na VOD. Jaké další VOD novinky právě vyšly, zjistíte zde.