Je to tu! Arnold Schwarzenegger je oficiálně bohem, navíc tím nejmocnějším

Je to tu! Arnold Schwarzenegger je oficiálně bohem, navíc tím nejmocnějším
Arnold Schwarzenegger | RAF Industries
Obrázek s prostým nápisem Zeus zveřejnil Arnold Schwarzenegger na svém Instagramu sám a doplnil ho prostým nápisem premiéra v únoru 2022. Mezi fanoušky slavného herce a bývalého kalifornského guvernéra se okamžitě strhla vlha dohadů, o jaký projekt se jedná.
je-to-tu-arnold-schwarzenegger-je-oficialne-bohem-a-tim-nejmocnejsim
Arnold Schwarzenegger jako Zeus | Arnold Schwarzenegger
S ohledem na únorové datum to s největší pravděpodobností vypadá na exkluzivní reklamu v rámci Super Bowl. Těmto dohadům nahrává i to, že herec žádný takový filmový projekt neoznámil, ve výpisu jeho chystaných snímků figurují pouze pokračování Dvojčat s názvem Triplets, Kung Fury 2, The Legend of Conan a seriály Outrider a Utap. Již v minulosti se v reklamách určených pro tento zcela výjimečný a neuvěřitelně drahý vysílací čas objevila řada celebrit včetně Keanu Reevese, Chrise Evanse, Liama Neesona a mnoho dalších.
Každopádně i reklama s Arniem v hlavní roli Dia budí velký ohlas. Jeho fanoušky a fanynky tato skutečnost jistě baví ještě o trošku víc s ohledem na jeho roli Herkula, Diova syna, ze snímku Herkules v New Yorku, ve kterém Arnie v roce 1970 herecky debutoval.