Free Guy ovládl americká kina a vybojoval si tak druhý díl

Free Guy ovládl americká kina a vybojoval si tak druhý díl
Free Guy | 20th Century Studios
Zprávu na sociálních médiích postupně zveřejnili herec Ryan Reynolds, režisér Shawn Levy i samo 20th Century Studios.
Premiéra snímku byla (spolu s dalším velkým množstvím filmů) pozdržena kvůli COVIDU, ale nyní si to Free Guy vynahradil a došel si pro první místo v návštěvnosti amerických kin díky tržbám 28,4 milionů dolarů za uplynulý víkend.
Ryan Reynolds hraje bankovního úředníka, který zjistí, že je ve skutečnosti nehratelnou postavou ve videohře. A tak se rozhodne stát se hrdinou, který přepíše vlastní příběh. V prostředí, kde neexistují žádná omezení a kde je vše dovoleno, musí zachránit svět dřív, než bude zničen. V dalších rolích hrají Jodie Comer, Taika Waititi, Joe Keery, a Utkarsh Ambudkar.
"Natáčet film o hrách, který se ve hře odehrává, bylo neuvěřitelně osvobozující v porovnání k adaptaci nějaké existující hry," uvedl na adresu svého snímku Levy. "Nebyl jsem vázán k žádné hře, protože jsem si ji sám vymyslel."
O tom, kdy by se mohli diváci druhého dílu Free Guy dočkat, vydané zprávy nic neuvádí. Dříve jak za dva roky to ale nejspíš nebude. A pokud jste Free Guy ještě neviděli a váháte, zda do kina zamířit, zde je recenze od našeho kolegy Jakuba.