Animovaný fantasy seriál Mia a já pokračuje celovečerním filmem

Animovaný fantasy seriál Mia a já pokračuje celovečerním filmem
Mia a já | Hahn Film AG/ Lucky Punch/ March Entertainment
Studio 100 Film plánuje premiéru The Hero of Centopia na rok 2022 a nyní představilo první oficiální plakát spolu s informacemi k ději. Mia bude v novém dobrodružství čelit silnému protivníkovi v podobě žabáka Toxora, který ohrožuje Centopii a snaží se z ní udělat svou jámu plnou jedu. Kromě toho drží klíč k záhadě zmizení Miiných rodičů... V novém dobrodružství budou Mie pomáhat nepostradatelný Phuddle a nový kamarád - elf Iko.
Mia a já ve filmu
The Hero of Centopia
Seriál Mia a jáse dočkal již tří sezón a prodal se do více jak 170 zemí světa, čtvrtá série právě vzniká a i ona by se měla dočkat premiéry příští rok. Pokud Miu a já neznáte, zde je popis seriálu:
Mia a já vypráví příběh dospívající Mii, jejíž rodiče po vážné nehodě záhadně zmizí a jsou prohlášeni za mrtvé. Miu pošlou její příbuzní na italskou internátní školu, kde se dívce dostane do rukou netradiční dědictví po rodičích - tajemná kniha a kouzlený náramek, který ji po přečtení hesla v knize přenese do magické říše Centopie obývané jednorožci, elfy a dalšími kouzelnými bytostmi. Mia se při přechodu mezi světy mění na elfa a jako jediná v Centopii rozumí řeči jednorožců. Po boku jí během jejích dobrodružství vždy stojí elfí přátelé Yuko a Mo, jednorožec Onchao a pan Phuddle.