Replicas: Keanu Reeves naklonoval svou rodinu a bude za to pykat

Replicas: Keanu Reeves naklonoval svou rodinu a bude za to pykat
Replicas | Entertainment Studios
Neurovědec Will Foster (Keanu Reeves) se po tragické nehodě, při které zemře jeho manželka i děti, rozhodne k nebezpečnému kroku - všechny naklonuje, aby jim i sobě dopřál druhou šanci. Klonování je ale stále ještě v plenkách. Budou "kopie" věrné originálu? Odpověď naznačuje nový trailer:
Dokonalé repliky
Současně toho upoutávka prozrazuje až příliš. Samozřejmě nemůžu vědět, co všechno mají autoři v dějovém rukávu, ale trailer působí dojmem, že vykecal úplně celý film: rodina zemře, hrdina je naklonuje, společnost to zjistí a začne nahánění Willa a klonů. Těžko v něčem takovém najít prostor pro překvapení. Samozřejmě může film odbočit, ale příliš bych tomu nevěřil.
Dvakrát tolik, když se trailer snaží dohánět dynamiku střihem a spíš jen podtrhuje, že nemá moc z čeho brát. Veliká škoda, že studio nehrálo na notu tajemna. Ostatně, kdyby byla sci-fi Replicas prezentována jako příběh muže, který se musí s z nenadání dát na útěk s rodinou před zlotřilou firmou a naklonování famílie by bylo překvapením, rozhodně by tvůrci udělali líp.
Snímek natočil Jeffrey Nachmanoff, americká premiéra je 11. ledna 2019.
replicas-keanu-reeves-naklonoval-svou-rodinu-a-bude-za-to-pykat
Replicas | Entertainment Studios