Paul Walker by se mohl objevit v dalším díle Rychle a zběsile

Paul Walker by se mohl objevit v dalším díle Rychle a zběsile
Rychle a zběsile 6 | Universal Pictures
Nakonec došlo na druhou variantu, s níž pomohli při dotáčkách Paulovi bratři Cody a Caleb Walkerovi. Ti nyní přišli s dost nečekanou myšlenkou - podle nich by měla slavná akční série přivézt Paula znovu na scénu.
Sympaťák Paul hrál v sérii Briana O'Connera, který sice začínal jako tajný policajt a chtěl dostat ostatní do vězení, ale nakonec se ke zločinecké partičce na kolech přidal. Na konci sedmého dílu se za pomoci CGI povedlo dát postavě Briana důstojné finále. Proč ho tedy přivádět zpět? Při propagaci dokumentu I Am Paul Walker bratři uvedli, že by rádi viděli Paula v nějakém cameu, kde by "zachránil den", přičemž by to ale muselo být vkusné. Podle nich série ztratila s Paulovým odchodem svůj směr a to prý ve velkém.
Je bez debat, že Paul byl jednou z duší série a jeho absence je znát. ALE osobně bych pro nějaké velké oživování nebyl (ostatně, není třeba, rozloučení bylo opravdu dojemné). Pokud nicméně filmaři dodrží to, že bude desítka opravdu poslední díl série, určitě by se nikdo nezlobil, kdyby ve finální scéně byl i Paul. I když digitální. Tam by to cameo rozhodně sedlo.