Kung Fury II: Michael Fassbender v pokračování hitu, kde se sešli dinosauři, Hitler a Hasselhoff

Kung Fury II: Michael Fassbender v pokračování hitu, kde se sešli dinosauři, Hitler a Hasselhoff
Michael Fassbender | Netflix
Původní film se opravdu těžko popisuje, protože jde o něco tak šíleného, ujetého a současně opravdu dobře promyšleného, že je jednodušší se přesvědčit na vlastní oči (připravte se na absurdní humor, filtry, policistu s dinosauří hlavou, Hoffa, zběsilou přepálenou akci a animovanou část). Základ je nicméně následující: polda Kung Fury se vydá zpátky v čase, aby zabil největšího mistra bojových umění - Adolfa Hitlera aka Kunga Führera.

Kung Fury: Celý film

Kung Fury
Jak sami uznáte, jde o ultimátní fanouškovský projekt, který už asi víc vzdát hold béčkovým akčním osmdesátkám ani nemohl. K filmu mimochodem vznikl odpovídající videoklip s Davidem Hasselhoffem:
David Hasselhoff
Vzhledem k nadšeným ohlasům bylo jen otázkou času, než dojde na celovečerní verzi. Nakonec ji natočí sám Sandberg a její pracovní název je Kung Fury II: The Movie. Sandberg si současně zopakuje roli Furyho, přičemž ve dvojce bude cestovat časem i prostorem, aby bojoval s novým padouchem. Nebylo řečeno, kdo si ho zahraje, vzhledem k tomu, že byl do "významné role" obsazen Michael Fassbender a za dobrou stranu kope Fury, můžeme ale očekávat, že s ním poměří záporácké síly právě Fassy.
Ani v pokračování přirozeně nebude chybět David Hasselhoff. Natáčení by mělo začít již letos v létě. Zatím není jisté, zda se počítá s uvedením do kin, nebo bude snímek uveden (podobně jako první díl) na internetu. V současné době se pro podobný projekt nabízí využít k distribuci službu alá Netflix.
Kung Fury
Kung Fury