Kung Fury

81%
Kung Fury
Plakát traileru

Parodie akčních filmů z osmdesátých let, ve které se musí mistr bojových umění a bývalý policajt Kung Fury utkat s nejnebezpečnějším kung fu nepřítelem všech dob - Adolfem Hitlerem známým pod jménem Kung Führer. Fury za ním cestuje do minulosti, aby ho zabil a omylem skončí v době vikingů.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Kung Fury je totální šílenost a úlet,který smíchal dohromady vše co mu přišlo pod ruku. Je libo dinosaury? vikingy? Nacisty?a cestování v čase? tak právě pro vás je tento snímek určený. Už jen proto,že se nebere vůbec vážně a chce hlavně pobavit. No a když titulní píseň k tomuto snímku nazpívá samotný Hoff,tak je už úplně vymalováno.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
"Hitler, největší zločinec v dějinách. Ve 40tých letech byl šampionem v kung fu, a změnil si jméno na Kung Führer." Malý dárek pro všechny pamětníky vhskového akčního žánru, který je samozřejmě tak dobrý i díky té délce. Uvidíme, jak se Sandberg popere s plánovaným celovečerákem.
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Několik kulervoucích nápadů na 20 minut šílené a proměnlivě vtipné vaty. Neohromilo mě to ani jako fanouška béčkových osmdesátek, i když celovečerák od nějakého schopného scenáristy bych bral.


Dodatečné informace

Původní název:
Kung Fury (více)
  • Švédsko Kung Fury
  • Švédsko Kung Furija
  • Švédsko Kung Fury: Pięści czasu
  • Švédsko Кунг Фьюри
  • Švédsko Кунг Ф'юрi
Země původu:
Švédsko
Rozpočet:
0,63 mil. USD
Čeština:
Kung Fury je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Kung Fury


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch