Jack Sparrow a Piráti z Karibiku připomenou, jak začalo jejich velké dobrodružství

Jack Sparrow a Piráti z Karibiku připomenou, jak začalo jejich velké dobrodružství
Piráti z Karibiku - Prokletí Černé perly | Walt Disney Studios
Slavné pirátské dobrodružství se v České republice uskuteční hned dvakrát, 9. června 2018 v pražské O2 areně a o den později, 10. června v brněnské DRFG Areně. Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly se budou promítat na HD plátně za doprovodu symfonického orchestru a sborů. Kromě filmu se můžete těšit na hudební motivy Klause Badelta a oscarového Hanse Zimmera.
jack-sparrow-a-pirati-z-karibiku-hned-dvakrat-v-ceske-republice-3
Piráti z Karibiku - Prokletí Černé perly jsou vůbec prvním filmem veleúspěšné pirátské série. Darebácký kapitán Jack Sparrow (Johnny Depp) je zdrojem tajemných a vzrušujících dobrodružství. Jeho idylický život se však razantně změní ve chvíli, kdy se lstivý kapitán Barbossa (Geoffrey Rush) zmocní jeho lodi Černá perla a napadne město Port Royal, odkud unese guvernérovu okouzlující dceru Elizabeth Swannovou (Keira Knightley). Její kamarád z dětství Will Turner (Orlando Bloom) se spolu s Jackem vydává na palubě nejrychlejší lodi britské flotily na odvážnou výpravu za záchranou Elizabeth a Černé perly. V patách je jim Elizabethin snoubenec, sympatický a ctižádostivý Commodore Norrington (Jack Davenport).
Film Piráti z Karibiku - Prokletí Černé perly bude doprovázen živou hudbou v podání Filharmonie Hradec Králové. Dirigentem bude Helmut Imig, který stál u zrodu spojení pirátských dobrodružství Jacka Sparrowa s živým symfonickým orchestrem a od roku 2011 pod jeho rukou ožívá hudba Pirátů z Karibiku v koncertních síních a halách po celém světě.
jack-sparrow-a-pirati-z-karibiku-hned-dvakrat-v-ceske-republice
Piráti z Karibiku - Prokletí Černé perly - Johnny Depp a Keira Knightley. | Walt Disney Studios
Piráty z Karibiku - Prokletí Černé perly natočilo studio Walt Disney Pictures ve spolupráci s Jerry Bruckheimerem (Top Gun, Armageddon, série Mizerové) v roce 2003. Vzhledem k obrovskému úspěchu po celém světě se k dnešnímu dni diváci dočkali dalších čtyř pokračování a od roku 2011 mají možnost zažít tento fenomén i v podobě akce In Concert. Film bude promítán v původním znění s českými titulky.
Vstupenky na akci jsou v prodeji od 450,- do 1.650,-