Nový plakát k Autům 3 je tu a s ním i další várka nových postav

Nový plakát k Autům 3 je tu a s ním i další várka nových postav
Ve svém třetím dobrodružství se Blesk McQueen ocitá ve stejné situaci, v jaké byl kdysi jeho mentor Hudson Hornet. Zranil se a než se stihl vrátit na závodní dráhu, obsadila ji nová, rychlejší a dokonalejší závodní auta. Otázkou je, zda Bleska čeká stejný osud jako doktora Hudsona a jeho kariéra skončí, nebo zda bude mít sílu dál závodit a dokázat všem těm vypiplaným a technologicky vyspělým autům, že je jim jejich technika na nic, pokud nemají to pravé srdce závodníka a touhu zvítězit i přes všechny překážky. V tom budou Bleskovi samozřejmě pomáhat i jeho přátelé a to jak ti staří, tak i noví.
novy-plakat-k-autum-3-je-tu-a-s-nim-i-dalsi-varka-novych-postav
Pojďme si ale představit trojici nováčků. Prvním z nich je slečna jménem Natalie Certain. Natalie je analytička a odbornice na statistiku, která dokáže odhadnout, jak na tom jednotlivá auta jsou ještě na startovní čáře.
novy-plakat-k-autum-3-je-tu-a-s-nim-i-dalsi-varka-novych-postav-2
Pak je tu obchodník Sterling. Vždy vypadá chytře, elegantně a klidně, buďte si ale jistí, že jeho investice se mu nakonec pokaždé dokonale vyplatí.
novy-plakat-k-autum-3-je-tu-a-s-nim-i-dalsi-varka-novych-postav-1
Nakonec je tu Miss Fritter. Ačkoli jde o školní autobus, je tato místní legenda v demoličním derby Thunder Hollow Speedway odhodlaná kdykoli pomoci.
novy-plakat-k-autum-3-je-tu-a-s-nim-i-dalsi-varka-novych-postav
Co na nové postavy říkáte? Za mě jednoznačně vyhrává drsňačka Miss Fritter. Představa, jak tento opiercingovaný autobus učí Bleska závodit se mi líbí. I když půjde spíš o trénink jak přijímat rány a zůstat v cajku. :-)
Zbylé obrázky z filmu najdete v galerii k článku.