Chcete si zaskotačit s Mimoni? Máme SOUTĚŽ o zajímavé ceny.

Chcete si zaskotačit s Mimoni? Máme SOUTĚŽ o zajímavé ceny.
Tři z vás se mohou těšit na nafukovací sadu kuželek s motivem Mimoňů...
Mimoni
Oficiální text distributora: Zamysleli jste se někdy nad tím, proč vlastně ti žluťoučcí a k sežrání roztomilí Mimoni dobrovolně slouží Gruovi, padouchovi s velkým P? Odpověď přináší animovaná komedie Mimoni, která z nich konečně a především zcela zaslouženě dělá hlavní postavy jejich vlastního příběhu. Představte si, že tihleti dobráci od kosti vidí odnepaměti smysl své existence v posluhování tomu největšímu darebákovi široko daleko. A tak to šlo celá staletí, od Tyranosaura Rexe, přes hraběte Drákulu a císaře Napoleona až do okamžiku, kdy žádného nového nadřízeného najít nedokázali a upadli do hluboké deprese. Naštěstí se v jejich středu zjevili tři hrdinové – hrdý Kevin, hladový Stuart a lehce vystresovaný Bob. Ti vyrazili do světa, aby všem svým mimoňským kamarádům vrátili smysl života. Štěstěna je zavedla až do Ameriky, na floridský festival zločinců všeho typu, jehož se měla zúčastnit i absolutní královna světového zločinu, Scarlett Overkill. „Ta a žádná jiná!“ řekli si Kevin, Stuart a Bob a okamžitě zahořeli touhou začít pro Scarlett pracovat.
Mimoňové míří do českých kin a my vám při této příležitosti přinášíme soutěž o lákavé ceny. Tři z vás se mohou těšit na sadu nafukovacích kuželek a deštník, jehož nošení vám propůjčí mimoňský kukuč.
chcete-se-stat-mimoni-soutezte-o-zajimave-tematicke-ceny
Tři z vás se mohou těšit na nafukovací sadu kuželek s motivem Mimoňů...
Jaká jsou pravidla soutěže?
Máme pro vás následující úkol - vybrat z žebříčku Kultovních filmů vaše favority. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš favorit v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do neděle 28. června 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.