Jack Reacher 2 se stává skutečností. Hledá ovšem režiséra.

Jack Reacher 2 se stává skutečností. Hledá ovšem režiséra.
Dva roky stará adaptace populární knižní série Lee Childa stála 60 milionů dolarů a celosvětově vydělala 218 milionů. To skutečně není špatný výsledek. Dojde proto na dvojku, v níž si Tom Cruise zopakuje roli dvoumetrové hory svalů, která vzbuzuje respekt pohledem (ok, malému rýpnutí nešlo odolat).
Tentokrát u toho ale nebude režisér/scenárista Christopher McQuarrie, který aktuálně s Cruisem natáčení Mission: Impossible 5 a na další Reacherovo dobrodružství nebude mít čas (v době, kdy by se měly spustit kamery, bude sedět ve střižně, aby dokončil pátou štaci Ethana Hunta). Kdo dvojku zrežíruje se zatím neví, autor předlohy Child se k výměně vedení každopádně staví pozitivně: "Myslím, že je to dobře. Podle mě McQuarrie odvedl fantastickou práci, ale nechme někoho jiného, ať k sérii přispěje."
jack-reacher-2-se-stava-skutecnosti-hleda-ovsem-rezisera
Druhý film bude vycházet z 18. knihy Never Go Back, která u nás vyšla pod názvem Nevracej se. Oficiální synopse je následující: Reacher se konečně dostane ze zasněžené Jižní Dakoty do svého cíle v severovýchodní Virginii, do místa kousek od Washingtonu: do hlavního stanu své staré jednotky, sto desáté jednotky vojenské policie. Stará kamenná budova pro něj znamená jediný domov, jaký kdy poznal. Chce se tam osobně sejít s novým velícím důstojníkem, majorem Susan Turnerovou, do té doby jen vřelým vzrušujícím hlasem z telefonu. Za psacím stolem velícího důstojníka však nesedí Susan Turnerová. A Reacher se dozvídá dvě šokující zprávy – jednu velice osobní a jednu, která by ho mohla dostat do vězení. Když vám hrozí nebezpečí, můžete se dát na útěk, nebo bojovat. Reacher se rozhodne pro boj. Vypraví se hledat Susan Turnerovou, aby očistil její jméno, pronásledován armádou, FBI, washingtonskou policií a čtyřmi brutálními hrdlořezy. Bude litovat, že se vrátil zpátky? Nebo toho bude litovat někdo jiný?
Obrázek článku