Teorie velkého třesku si pro fanoušky připravila speciál věnovaný Star Wars

Teorie velkého třesku si pro fanoušky připravila speciál věnovaný Star Wars
Všichni přátelé se rozhodnou svátek oslavit, zatímco Sheldona celý den provází jeho idol z dětství profesor Proton, který sociálně handicapovanému Sheldonovi připomíná jeho vlastního mistra Jedi. CBS s tímto dílem pomohli i trikaři se studia Industrial Light & Magic, kteří vytvořili planetu Dagobah a poskytli i originální rekvizity, včetně světelného meče. Experti ze studia Lucasfilm samozřejmě působili i jako konzultanti a byli přítomni na natáčení.
teorie-velkeho-tresku-si-pro-fanousky-pripravila-special-venovany-star-wars
Jeden z tvůrců Teorie velkého třesku Steven Molaro dodává: "Z Lucasfilm nás oslovili a my jsme si uvědomili, že je to úžasná příležitost oba příběhy promísit a přijít s něčím zvláštním. Navíc jsme sami přišli i s nápadem vytvořit Dagobah. Líbilo se jim, co děláme a pomohli nám se speciálními efekty. Dokonce nám půjčil i skutečný světelný meč. Navíc nám pomohli s obrazem i zvukem, aby to vypadalo tak, jak má. Je to skvělé."
teorie-velkeho-tresku-si-pro-fanousky-pripravila-special-venovany-star-wars-3
Hostem epizody bude Bob Newhart, který se ujme role jedné z ikonických postav ze Star Wars, jaké ale filmaři zatím tají. Navíc se prý všichni máme těšit na mnoho lahůdek v podobě dekorací, kostýmů a řady dalších detailů.
Už jen doplním, že 4. května slaví všichni fanoušci Hvězdných válek tento den speciálními projekcemi a událostmi po celém světě a heslem celého dne je parafráze věty "May the Force be with you - May the fourth be with you". :-)