Do kin vstupuje nový RoboCop. Soutěžte o lístky do IMAXu.

Do kin vstupuje nový RoboCop. Soutěžte o lístky do IMAXu.
Oficiální text distributora: V roce 2028 je nadnárodn í ko n g lomerát OmniCorp vedoucím lídrem v oblasti robotických tech nologií. Jejich drony jsou již dlouhá léta využívány armádami po celém světě a OmniCorpu přibývají na účtech miliardy dolarů . Jedinou metou, kterou se jim dosud nepodařilo dosáhnout, je úspěch na domácí půdě, kde jsou jejich te chnologie stále považovány za příliš kontroverzn
RoboCop
í. Ale v jistém momentě dojde ke zlomu. Alex Murphy (Joel Kinnaman) je milující manžel a otec, který pracuje jako policista a dosahuje vynikajících v ýsledků v boji s kriminalitou a korupcí v Detroitu. Až do chvíle, k dy utrpí rozsáhlé zranění. OmniCorp najednou dostane jedinečnou příležitost - zachránit špičkového policistu. A tak se v odvážném experimentu zrodí RoboCo p - napůl člověk a napůl stroj, dokonalý protivník všech kriminálních živlů. OmniCorp už plánuje jeho nasazení v co největším počtu míst, ale nepočítají s tím, že uvnitř stroje je myslící lidská bytost, která nedokáže potlačit vzpomínky na svou minulost.
Tvůrci se rozhodli pro remake klasického příběhu, do něhož vnesli prvky současných možností audiovizuální postprodukce. A kam jinam tedy na snímek v ideálním případě zajít, než do pražského IMAXu. V soutěži, které se můžete zúčastnit, hrajeme o 5x2 lístky na nejnovějšího RoboCopa. Pokud máte pražský IMAX z ruky, ale přesto byste rádi soutěžili, máme alternativu v podobě lístků na film do sítě kin Cinema City. V tomto případě nezapomeňte do e-mailu uvést poznámku, o jaké lístky máte zájem.
A nyní již k soutěžní otázce:
Který herec ztvárnil nejnovějšího RoboCopa?
Své odpovědi zasílejte na soutez@kinobox.cz do pátku 7.2.2014 do 22:00.