Arnold Schwarzenegger na první fotce k Ten + informace o návratu ke Conanovi

Arnold Schwarzenegger na první fotce k Ten + informace o návratu ke Conanovi
Barbar Conan | Universal Pictures
Jak jsme již dříve informovali, božský Arnold si dal mezi své nové projekty týmovku Ten (pravděpodobně půjde do kin pod názvem Breacher), v níž bude šéfovat protidrogové jednotce, která při jednom zátahu stopí peníze kartelu a rozdělí je mezi své členy. Vypadá to, že akce prošla a nikdo o "bonusu" neví. Jenže pak začnou členové týmu umírat. Snímek režíruje zkušený žánrový harcovník David Ayer (Training Day / 2001, Street Kings / 2008) Jak bude Schwarzenegger ve filmu vypadat si můžete prohlédnout níže. Jak je vidno, na podobné role drsňáků očividně stále má:
Arnold Schwarzenegger
O čem si ale v téhle novince budeme povídat především, to je Schwarzeneggerův Conan, jedna z nejikoničtějších filmových postav vůbec. Před pár lety se pokusili v Hollywoodu značku oprášit s mladším hrdinou a byl z toho pěkný kasovní průšvih (90 milionů rozpočet, 48 celosvětové výdělky). Ať už si o neúspěchu nového Conana myslíte cokoli, Arnold má jasno v tom, proč propadl: Protože v tom nehrál on. A hodlá to napravit.
V Universal Pictures aktuálně připravují pro Conana další filmovou štaci a tentokrát nepočítají s nikým menším, než se samotným Terminátorem v hlavní roli. "Vždycky jsem miloval postavu Conana a je mi ctí, že jsem byl požádán, abych se k roli vrátil. Nemůžu se dočkat," nechal se Arnie slyšet.
arnold-schwarzenegger-na-prvni-fotce-k-ten-informace-o-navratu-ke-conanovi
Snímek bude navazovat na úplně prvního Conana, bude tudíž ignorovat nejen nový remake, ale i Ničitele Conana z roku 1984. Produkčně dostal snímek na starost zkušený Chris Morgan, známý především jako scenárista série Rychle a zběsile. S největší pravděpodobností tedy Morgan nového Conana i napíše. A zásadní otázka: bude film Rko? Nic není jisté, ale podle zvěstí nehodlá studio odstoupit od krvavosti a drsnosti originálu.
Tak Arnold se nám vrací v další kultovní roli. Najde se někdo, kdo z toho nemá radost? Klidně se v diskuzi svěřte. A my si vás najdeme...
Víte že...
... v prvním Conanovi řekl Arnold Valerii za celý film pouhých 5 (!) slov, přestože spolu stráví na plátně většinu času?