Discovery se loučí s Bearem Gryllsem, tentokráte nepřežije díky sporům

Discovery se loučí s Bearem Gryllsem, tentokráte nepřežije díky sporům
Seriál Nutné k přežití, produkovaný televizní stanicí Discovery Channel, si během šesti let své existence stihl vydobýt takřka kultovní status. Jeho hlavní protagonista, Bear Grylls, se stal hvězdou internetu, řešící většinu životních potíží vypitím vlastní moči. I tomu je ale nyní zřejmě konec.
“Kvůli přetrvávajícím smluvním rozporům s Bearem Gryllsem se Discovery rozhodlo ukončit veškerou současnou produkci” řekl magazine Huffington Post tiskový mluvčí Discovery.
discovery-se-louci-s-bearem-gryllsem
Podle magazine Hollywood Reporter bylo důvodem ukončení smlouvy to, že televizní stanice nemohla zajistit Gryllsovu účast na dvou zatím neoznámených projektech.
Seriál Nutné k přežití si od roku 2006 vypracoval slušné renomé, a v jeho epizodách se objevili například Ben Stiller, Will Ferrell nebo Jake Gyllenhaal.
discovery-se-louci-s-bearem-gryllsem-2
Kromě obdivu si ale Grylls prošel i tvrdou kritikou, především v roce 2007, kdy byl několikrát nařčen z toho, že ve skutečnosti nepřežívá v divočině, ale přespává v hotelích.
Ať už je pravda jakákoliv, Nutné k přežití se stalo reality fenoménem, který u televizní produkce do té doby neměl obdoby.
discovery-se-louci-s-bearem-gryllsem-3