Premiéra nejzvrhlejšího filmu roku se blíží. Láká na letní masakr na Mácháči, afterparty proběhne na lodi

Premiéra nejzvrhlejšího filmu roku se blíží. Láká na letní masakr na Mácháči, afterparty proběhne na lodi
Párty Hárder: Summer Massacre | BontonFilm
Týden před uvedením do distribuce bude mít v pražském letním kině u lodě Altenburg 1964 slavnostní premiéru film Mártyho Pohla Párty Hárder: Summer Massacre. Akce se koná ve čtvrtek 16. června od 20 hodin, před projekcí zahraje Kapela Č a po skončení filmu a diskusi s tvůrci k poslechu a tanci zahraje DJ Ghost (známý díky postavě Grundzy z obou filmů série). Afterparty na lodi v centru Prahy, to chcete.

Trailer: Párty Hárder: Summer Massacre

V hlavních úlohách se představí kámoši Miky (Jiří Bohatý) a Tomáš (Daniel Žáček), kteří budou nejprve terorizovaní v rolích podřadných brigádníků. Jako pomyslné vyvrcholení letního lopocení je čeká fesťák Summer Massacre. Opět se můžete těšit na Páju Uheráka (Adam Ernest), který tentokrát dostane ještě více prostoru, a v cameo rolích například na perverzního režiséra gay pornovideí Krysu (Kostas Zerdaloglu), známého z kultovní Mandragory (1997), nebo na policistu Petra Reifa popularizujícího svou profesi.
Párty Hárder: Summer Massacre
Párty Hárder: Summer Massacre | BontonFilm
Hudebníkovi, režisérovi a autorovi komiksových stripů Mártymu Pohlovi se na druhý film podařilo v rámci crowdfundingové kampaně od donátorů vybrat přes milion 250 tisíc korun. Do kin jej uvede distribuční společnost Bontonfilm. Po mimořádně úspěšném filmovém Vyšehradu a Třech Tygrech půjde o další občerstvení aktuální tuzemské kinonabídky. Fenomén, který si tak trochu v ústraní žil na internetu a uzavřených projekcích, možná zase zachrání kinaře.
Párty Hárder bude nejdivočejším soustem, uvidíme, kolika divákům a divačkám bude tento mix po chuti. Film bude přístupný od 15 let. Magazínu G.cz režisér Marty Pohl sdělil, že při sledování „bude docházet k hromadným ztrátám panenství a panictví, kdy film bude vizuálně i sonicky penetrovat přítomné obecenstvo“. Na rozdíl od jedničky bude mít Párty Hárder propracovanější scénář a vychytanější vizuál, takže rozhodně nepůjde jen o přehlídku bizarností, extrémů a absurdit.
Párty Hárder: Summer Massacre
Párty Hárder: Summer Massacre | BontonFilm