Ron Perlman: Praha je město, ve kterém bych chtěl natáčet každý film

Ron Perlman: Praha je město, ve kterém bych chtěl natáčet každý film
Ron Perlman | Foto Povolen
Start Comic-Conu Prague by se dal považovat za lehce zmatený, nikdo pořádně nevěděl kudy dovnitř a kudy ven. O to si ale prostory obrovské O2 areny přímo říkaly. Důležitější ale je, že nakonec to všechno dobře dopadlo a každý návštěvník se přeci jen dočkal toho, na co čekal už několik měsíců.
ron-perlman-praha-je-mesto-ve-kterem-bych-chtel-natacet-kazdy-film-7
Comic-Con 2020 | Martina Hešová
Prostory arény jsou obrovské, moderní a přizpůsobené takovým akcím, o tom nelze pochybovat. Má to však své klady i zápory. Klady jsou, že se uvnitř krásně schová počet návštěvníků a je tu nespočet sálů a místností, které nabízí kvalitní zábavu i přednášky. Nevýhoda je, že se zde člověk lehce ztratí. Návštěvníci se často ptají dalších lidí kolem sebe, kudy se dostanou na přednášku, které se chtějí účastnit. Když se tady ale člověk zorientuje, tak zjistí, že to vlastně všechno dává smysl a že jsou zde všechny části logicky rozdělené.
ron-perlman-praha-je-mesto-ve-kterem-bych-chtel-natacet-kazdy-film
Comic-Con 2020 | Martina Hešová
Nulté patro patří umělcům a jejich osobitým produktům. Na prvním patře naleznete prodejní stánky a zázemí cosplayerů a v tom nejhornějším spoustu sálů a herních místností. Každý si zde zkrátka přijde na své. Hned na úvod patřila hlavní stage "Hellboy týmu", kde vystoupil samotný Ron Perlman aka Hellboy a Ladislav Beran jako Kroenen. Perlman o Praze prohlásil, že je to nádherné město, ve kterém si vždy rád užívá kvalitní večírky a zábavu. Mezi jeho nejoblíbenější místa tady patří Pařížská ulice. Co všechny fanoušky ale potěšilo nejvíc, byl výrok, že po dotočení Hellboye (2004) shledal Prahu městem, ve kterém by chtěl točit každý film. Bohužel od té doby se mu ale natáčet v Praze nepoštěstilo. Není všem dnům konec, třeba se ještě oblíbený Hellboy dočká slavného návratu.
To ale není zdaleka vše. Připravujeme pro vás další nášup článků, tak zůstaňte ve střehu.
ron-perlman-praha-je-mesto-ve-kterem-bych-chtel-natacet-kazdy-film-2
Comic-Con 2020 - redaktorka Martina Hešová, Don Esteban a fotografka Zdeňka Vrátná (Foto Povolen). | Martina Hešová
Vaše hvězda nemá tvář! Poznáte film?