Kingsmani 2 byli málem rozděleni, jenže režisér se sekl

Kingsmani 2 byli málem rozděleni, jenže režisér se sekl
Kingsman: Zlatý kruh (2017)
Kingsmani 2 byli málem rozděleni do dvou filmů, ale to režisér Vaughn rázně odmítl. „Přestal jsem se soustředit. Když jste s partou přátel a pracujete, už se to jen nabaluje, protože každý přijde s nějakým skvělým nápadem a pak už je to jen delší a delší a delší. Takže byl i okamžik, kdy si studio hrálo s myšlenkou udělat Zlatý kruh 1 a 2. Načež jsem řekl, že to v žádném případě neudělám. Zlatý kruh je jen jeden a tečka.“
kingsmani-2-byli-malem-rozdeleni-jenze-reziser-se-sekl-2
Kingsman: Zlatý kruh (2017)
Nutno uznat, že k velké radosti všech fanoušků. Rozdělená finále asi většina diváků nemusí. Navíc je tu šance, že se Kingsmani nakonec třetího dílu dočkají. A pro skutečné fanoušky je tu navíc lahůdka. Kingsman: Zlatý kruh měl 2 hodiny a 21 minut a Matthew Vaugh se nechal slyšet, že vystřihal přes 80 minut materiálu. Navíc je velmi otevřen možnosti, že by pro DVD a Blu-ray připravil nový prodloužený sestřih filmu!
kingsmani-2-byli-malem-rozdeleni-jenze-reziser-se-sekl-1
Kingsman: Tajná služba (2014)
Studio 20th Century Fox má s Kingsmany navíc našlápnuto na filmovou sérii čerpající z rozsáhlého komiksového světa Kingsmanů. Ve hře je mnoho možností, příběhů a postav, které by se v budoucnosti mohly dočkat dalšího snímku.