Já, padouch 3 vyhlašuje kreativní SOUTĚŽ o parádní tématické ceny

Já, padouch 3 vyhlašuje kreativní SOUTĚŽ o parádní tématické ceny
Já, padouch 3
Já, padouch 3
Já, padouch 3
Oficiální text filmu Já, padouch 3: Bývalý padouch Gru má problém. Mezi prsty si nechal utéct aktuálně nejhledanějšího zlosyna na světě - Balthazara Bratta - a tak ho vyhodili z práce v Antipadoušské lize. Jeho Mimoni jsou navíc čím dál nespokojenější s tím, že už páníček není zlý. Nejmladší dcera Agnes touží po živém jednorožci, který bude neuvěřitelně heboučký. A do toho všeho se Gru dozví, že má dvojče, které je mu k nerozeznání podobné. Až na ty vlasy. Je to neuvěřitelně přátelský a milý chlapík, který si ze všeho nejvíc přeje, aby ho bratr zasvětil do umění zločinu. Jenže Gru začal být zatvrzelý dobrák (dokonce tak zatvrzelý, že s ním nehnula ani otevřená vzpoura Mimoňů, kteří ho kvůli jeho dobrému chování opustili).
Jediný, kvůli komu by byl Gru ochotný přejít alespoň dočasně na stranu zla, je jeho věčný soupeř Balthazar Bratt. A když si mu tenhle zastydlý klon Michaela Jacksona dovolí sáhnout na rodinu, využije všechny padoušské zkušenosti k tomu, aby své blízké zachránil.
Já, padouch 3
Já, padouch 3
Třetí díl animované série Já, Padouch opět těží z popularity rozverných Mimoňů. Jsou to prostě miláčci dětí i dospělých, což se v případě animované tvorby často nestává. Soutěž, kterou ve spolupráci s distribuční společností CinemArt CZ vyhlašujeme, se týká právě populárních žluťásků.
Chcete vyhrát tričko s motivem filmu Já, padouch 3, antistresového Mimoně nebo jeden ze dvou parádních bluetooth reproduktorů? Inspirujte se ukázkou výše a do diskuse pod tímto článkem napište krátký námět na skeč s Mimoni (stačí dvě až tři věty). Uzávěrka soutěže bude v pondělí 10. července ve 12:00. Z uveřejněných "scénářů" v redakci vybereme a oceníme ty nejzdařilejší.
ja-padouch-3-vyhlasuje-soutez-o-paradni-tematicke-ceny
Pět z vás se může těšit na třičko k filmu Já, padouch 3...
P.S.: Nezapomeňte své příspěvky psát pod vašimi uživatelskými účty (nikoliv anonymně), abychom vás mohli v případě výhry kontaktovat.