Underworld 6: Kate Beckinsale má o budoucnosti série jasno

Underworld 6: Kate Beckinsale má o budoucnosti série jasno
Underworld | Sony
Pár měsíců zpátky Kate Beckinsale prohlásila: "Hodně záleží na tom, jestli budou mít zájem diváci, protože my nutně nepotřebujeme další. Nikdy jsem se neupsala roli, dokud nebylo jasné, jakým směrem se koncept vyvine. Hodně to záleží na tom, jestli najdeme další místo, kam má smysl jít." Od té doby se jí ale zřejmě hrátky v upnutém latexovém kostýmku rozležely v hlavě, protože při propagaci své novinky Farming prohlásila, že už by se k postavě Seleny nevrátila s tím, že si myslí, že Underworldů natočila už dost.
Na jedné straně je určitě škoda, že už si Beckinsale v její nejvíc sexy roli neužijeme, ale co si budeme povídat, tenhle koncept se obejde i bez ní.
A je vůbec šance na další díl? Krvavé války měly hodně bídné recenze, ale tohle sérii provází celou její existenci. Hroší je (minimálně pro fanoušky) to, že si poslední díl vedl o polovinu hůře v kinech, než co zvládla čtyřka. Náklady se nicméně pořád drží v rozumné míře, nemluvě o dalších desítkách milionů, které filmy vydělávají na DVD, Blu-ray a VOD. Takže prostor pro další pokračování tu určitě je. Nějaké tipy na novou hlavní herečku?
Obrázek článku